FC 25'te nasıl UT Coins satılır?

İnstagram hesaplarına göz at. fifacoinsdunyasi hesabını öneririm. Ama artık çok fazla para vermeyebilirler, oyun yavaştan bitiyor. Ben Aralık'ta 1.750.000 coin'i 6250 TL'ye satmıştım. Yurt dışına bağlı bir banka hesabın varsa yabancı sayfalara sat ama kesinlikle, asıl onlar çok iyi para veriyor. FIFA 22 zamanı 500 dolarlık satış yaptığım bile olmuştu.

Elimde bir milyon coin var. Satmak istiyorum nasıl yaparım?

Instagram hesaplarına göz at. Fifacoinsdunyasi hesabını öneririm. Ama artık çok fazla para vermeyebilirler, oyun yavaştan bitiyor. Ben aralık'ta 1.750.000 Coin'i 6250 TL'ye satmıştım. Yurt dışına bağlı bir banka hesabın varsa yabancı sayfalara sat ama kesinlikle, asıl onlar çok iyi para veriyor. FIFA 22 zamanı 500 dolarlık satış yaptığım bile olmuştu.

Siz o kadarı nereden buluyorsunuz?

Hocam oynayarak, başka bir yöntem yok benim için. Oyuna hiç para yatırmam ben oyun başında, ilerleyen dönemlerinde o parayı kara dönüştürebileceğimi anlarsam anca o zaman. Ben FIFA'yı yıllardır oynuyorum ve övünmek için demiyorum ama ortalamanın fazlasıyla üstünde bir oyuncuyum. WL'de her hafta 14-1 veya 15-0 yapıyorum. Doğal olarak da oyun çok iyi ödüller veriyor. Biraz da şansın etkisi ile paketlerden aşırı iyi oyuncular çıkınca zengin olman an meselesi. 1.750.000 hiçbir şey bile aslında, FIFA 23'te benim hesabımda 50M'ye yakın coin vardı. Bu senede benim hesabımda 22.000.000 coinleri gördüğü de oldu, TOTY Mbappe çıkarmıştım paketten satılabilir. Onu sattığımda tek başına zaten 15M getirmişti hesaba. FC için yasal bir şey değil bu coin satma olayı ama oyundan zengin olmak çok muhtemel gerçekten, e-sporcu olmasanız bile. Ben FIFA 20'den bu yana bu seri sayesinde her sene coin satarak inanılmaz iyi paralar kazandım ve hala da azar azar kazandırıyor.

Hocam oynayarak, başka bir yöntem yok benim için. Oyuna hiç para yatırmam ben oyun başında, ilerleyen dönemlerinde o parayı kara dönüştürebileceğimi anlarsam anca o zaman. Ben FIFA'yı yıllardır oynuyorum ve övünmek için demiyorum ama ortalamanın fazlasıyla üstünde bir oyuncuyum. Wl'de her hafta 14-1 veya 15-0 yapıyorum. Doğal olarak da oyun çok iyi ödüller veriyor. Biraz da şansın etkisi ile paketlerden aşırı iyi oyuncular çıkınca zengin olman an meselesi. 1.750.000 hiçbir şey bile aslında, FIFA 23'te benim hesabımda 50M'ye yakın coin vardı. Bu senede benim hesabımda 22.000.000 coinleri gördüğü de oldu, TOTY Mbappé çıkarmıştım paketten satılabilir. Onu sattığımda tek başına zaten 15m getirmişti hesaba. FC için yasal bir şey değil bu coin satma olayı ama oyundan zengin olmak çok muhtemel gerçekten, e-sporcu olmasanız bile. Ben FIFA 20'den bu yana bu seri sayesinde her sene coin satarak inanılmaz iyi paralar kazandım ve hala da azar azar kazandırıyor.

Anladım hocam sağ ol bilgi için.

İnstagram hesaplarına göz at. fifacoinsdunyasi hesabını öneririm. Ama artık çok fazla para vermeyebilirler, oyun yavaştan bitiyor. Ben Aralık'ta 1.750.000 coin'i 6250 TL'ye satmıştım. Yurt dışına bağlı bir banka hesabın varsa yabancı sayfalara sat ama kesinlikle, asıl onlar çok iyi para veriyor. FIFA 22 zamanı 500 dolarlık satış yaptığım bile olmuştu.
Bu mu hocam

Dosya Ekleri

• IMG_1230.png
    IMG_1230.png
    336,2 KB · Görüntüleme: 31
Geri
Yukarı