xezca Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 17 10 Ekim 2025 #1 Oyun içinde hiçbir sorun yok, Ultra ayarlarda tamamen akıcı oynuyorum fakat korner, penaltı, gol sevinci sahnelerde oyun resmen 30 FPS'e düşüyor. Çözümü nedir? Biraz araştırdım fakat hiçbiri olmuyor, her türlü görüntü ayarını denedim.
Oyun içinde hiçbir sorun yok, Ultra ayarlarda tamamen akıcı oynuyorum fakat korner, penaltı, gol sevinci sahnelerde oyun resmen 30 FPS'e düşüyor. Çözümü nedir? Biraz araştırdım fakat hiçbiri olmuyor, her türlü görüntü ayarını denedim.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.506 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #2 Yapacak birşey yok. Oyunun yapımcısı ara sahnelerde 30 fps sabitlemiş.
xezca Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 17 10 Ekim 2025 #3 Rogturk dedi: Yapacak bir şey yok. Oyunun yapımcısı ara sahnelerde 30 FPS sabitlemiş. Genişletmek için tıkla... çok saçma haksızlık gerçekten Online modlarda karşımıza PS oyuncuları gelebiliyor.
Rogturk dedi: Yapacak bir şey yok. Oyunun yapımcısı ara sahnelerde 30 FPS sabitlemiş. Genişletmek için tıkla... çok saçma haksızlık gerçekten Online modlarda karşımıza PS oyuncuları gelebiliyor.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.506 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #4 xezca dedi: çok saçma haksızlık gerçekten Online modlarda karşımıza PS oyuncuları gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... PlayStation'de 30 fps ara sahneler.
xezca dedi: çok saçma haksızlık gerçekten Online modlarda karşımıza PS oyuncuları gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... PlayStation'de 30 fps ara sahneler.
xezca Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 17 11 Ekim 2025 #5 Rogturk dedi: PlayStation'de 30 FPS ara sahneler. Genişletmek için tıkla... FC 25 PS5 ten oynuyordum hiçbir şekilde kasma olmuyordu kornerlerde.
Rogturk dedi: PlayStation'de 30 FPS ara sahneler. Genişletmek için tıkla... FC 25 PS5 ten oynuyordum hiçbir şekilde kasma olmuyordu kornerlerde.