drkex Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2025 #1 Merhaba, öncelikle FC26 bende %20 indirime girmiş. kasımda olacak Steam indirimlerinde yüzde kaç indirime girer? Almalı mıyım yoksa bekleyip Kasım'da mı almalıyım?
Merhaba, öncelikle FC26 bende %20 indirime girmiş. kasımda olacak Steam indirimlerinde yüzde kaç indirime girer? Almalı mıyım yoksa bekleyip Kasım'da mı almalıyım?
36Güney36 Picopat Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 289 Çözümler 1 Yer istanbul/ümraniye Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Loq 15aph8 RTX4060 Amd Ryzen 7 7840HS Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2025 #2 drkex dedi: Merhaba, öncelikle FC26 bende %20 indirime girmiş. kasımda olacak Steam indirimlerinde yüzde kaç indirime girer? Almalı mıyım yoksa bekleyip Kasım'da mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... bence bekle aralık gibi 1000 tl'ye düşer diye düşünüyorum bende o zamanlar almayı düşünüyorum
drkex dedi: Merhaba, öncelikle FC26 bende %20 indirime girmiş. kasımda olacak Steam indirimlerinde yüzde kaç indirime girer? Almalı mıyım yoksa bekleyip Kasım'da mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... bence bekle aralık gibi 1000 tl'ye düşer diye düşünüyorum bende o zamanlar almayı düşünüyorum