K Kaanyrtl Femtopat Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:03 #301 EmmCan dedi: DNS'lerin otomatikte olduguna emın mısınız? Genişletmek için tıkla... Urban VPN'le giriş yapabiliyorum bazen dediğiniz gibi 1dk 10 saniye bekliyorum ama kapattıktan hemen sonra EA sunucularından atıyor. EmmCan dedi: Burası sizde de böyle mi IP'de sorun yok. Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor. Dosya Ekleri IMG20251206150256.jpg 318,4 KB · Görüntüleme: 6
EmmCan dedi: DNS'lerin otomatikte olduguna emın mısınız? Genişletmek için tıkla... Urban VPN'le giriş yapabiliyorum bazen dediğiniz gibi 1dk 10 saniye bekliyorum ama kapattıktan hemen sonra EA sunucularından atıyor. EmmCan dedi: Burası sizde de böyle mi IP'de sorun yok. Genişletmek için tıkla... Böyle gözüküyor.
EmmCan Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:08 #302 Kaanyrtl dedi: Urban VPN'le giriş yapabiliyorum bazen dediğiniz gibi 1dk 10 saniye bekliyorum ama kapattıktan hemen sonra EA sunucularından atıyor. Böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Belki Wi-Fi'den olabilir emin değilim şu an işe yarıyor dediğim yöntem enthernet kablosuyla bağlanmayı deneyin.
Kaanyrtl dedi: Urban VPN'le giriş yapabiliyorum bazen dediğiniz gibi 1dk 10 saniye bekliyorum ama kapattıktan hemen sonra EA sunucularından atıyor. Böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Belki Wi-Fi'den olabilir emin değilim şu an işe yarıyor dediğim yöntem enthernet kablosuyla bağlanmayı deneyin.
K Kaanyrtl Femtopat Katılım 23 Eylül 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:09 #303 EmmCan dedi: Belki Wi-Fi'den olabilir emin değilim şu an işe yarıyor dediğim yöntem enthernet kablosuyla bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefon interneti den deneyeceğim ethernet kablom yok sağolun genefe EmmCan dedi: Belki Wi-Fi'den olabilir emin değilim şu an işe yarıyor dediğim yöntem enthernet kablosuyla bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Privado VPN de split tunneling var onu kullanarak dediğiniz şekilde 1 dk bekleyip kapatırsam çalışabilir mi? Son düzenleme: Dün 23:32
EmmCan dedi: Belki Wi-Fi'den olabilir emin değilim şu an işe yarıyor dediğim yöntem enthernet kablosuyla bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefon interneti den deneyeceğim ethernet kablom yok sağolun genefe EmmCan dedi: Belki Wi-Fi'den olabilir emin değilim şu an işe yarıyor dediğim yöntem enthernet kablosuyla bağlanmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Privado VPN de split tunneling var onu kullanarak dediğiniz şekilde 1 dk bekleyip kapatırsam çalışabilir mi?