FC 26'da ping sorunu nasıl düzeltilir?

Tamu20

Kilopat
FC 26'da aldığımdan beri Ultimate Team'de sürekli ping sorunu yaşıyorum. Maça ilk girişimde ping değerleri iyi 40Ms'lerde ama maç esnasında gecikmeler oluyor istikrarsız bağlantı uyarısı da alıyorum bazen. Defalarca TurkNet müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim, altyapı Türk Telekom'a ait 2 defa gelip baktılar, 50 Mbps hız alıyordum, 35Mbps'e çekilidi 50Mbps'de olursa kopmalar olacağı söylendi ama sorunum geçmedi. Sonra sorunun modem kaynaklı olduğu söylendi, modemim TP-Link VC220-G2U Türk Telekom'un verdiği modem Türk Telekom abonesi iken almıştım, bu modemin sıkıntılı olduğunu da okudum forumda ama 5 yıldır bir sıkıntısı yoktu, dün arkadaşımın ZyXEL marka bir modemini denedim onda bir sıkıntı yok gayet akıcı oynadım. Modemi değiştirmeli miyim sorun kesin modem kaynaklı mı acaba yardımcı olur musunuz? DSL değerlerimi ve Bufferbloat testimi paylaşıyorum başka paylaşmam bakmam gereken bir yer var mı modemde sorun olduğunu kesin olarak nasıl anlayacağım?

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-29_113311535.png
    34,1 KB · Görüntüleme: 3
  • görsel_2025-11-29_113554636.png
    313,8 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…