FC Mobile fazla yuksek genli oyuncular veriyor

ErdemAltınay

Decapat
Daha fazla  
Cok onceden oynuyordum, tekrar oynayayim dedim mobil için. Girer girmez 1-2 basit görev yapınca 105-106 genli oyuncularla dizdiriyor takımı. Eskiden böyle değildi bu kadar kolay elde edilmiyordu şu an normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
105-106 gen vermesinin önemi yok. Premium oyuncu değil onlar çöp oluyor genelde. Aynı gene sahip FP ile alınmış oyuncular daha iyi oluyor zaten.

Cok onceden oynuyordum, tekrar oynayayim dedim mobil için. Girer girmez 1-2 basit görev yapınca 105-106 genli oyuncularla dizdiriyor takımı. Eskiden böyle değildi bu kadar kolay elde edilmiyordu şu an normal mi?

105-106 gen kötü zaten hocam. Şu an 115 genden başlayan oyuncular var.

105-106 gen kötü zaten hocam. Şu an 115 genden başlayan oyuncular var.
Ne bileyim onceden 95 100 gen almak icin milyonlar biriktiriyordum, 10 dakika oynamadim şuan 45 50 milyonluk oyuncular atınca dusundum, fazla bilgim yok futbolla vakit gecirmeye guzel oluyordu

Biraz oynadım sonra saldım. Aşırı bir P2W oyunu ayrıca oyuncuların ne olursa olsun karşı tarafta ki puanlar eşit olsa bile karşıya + avantaj veriyor bunu hissediyorsun. Koşan oyuncuların daha yavaş koşuyor vuran oyuncuların vuramıyor ciddi anlamda bunu hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…