FC24 girerken mavi ekran hatası

huseyinsavc0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FC24 açmaya çalışırken PC mavi ekran hatası veriyor 2 3 defa denedim fakat her seferinde aynı şey oldu parçalar zarar mı gördü diye denedim fakat CS2 açıyor God of War açıyor sadece FC24 açmıyor ayrıca ben Windows'u deneme sürümünde kullanıyorum ama garip bir şekilde bugün 5 6 saat önce PC açıkken Windows'u etkinlestir yazısı varken şu an yok yani silinmiş PC'yi hem avasta hem de Windows defendera yarattım herhangi bir virüs bulunmuyor Görev Yöneticisi'nden kullanıcılar kısmına da baktım hiçbir şey gözükmüyor sizce neden böyle oluyor virüs vs. bulaşmış olabilir mi?

Dün akşamdan beri EA oyunlarında birçok kişi mavi ekran hatası alıyor. Genel bir sorun var. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok, EA'in bu durumu çözmesini bekleyeceğiz.

Çok sağ olun bugün denedim yine aynı hatayı aldım sizde de devam ediyor mu hâlâ?
Evet devam ediyordu fakat şimdilik şöyle bir çözüm bulunmuş, ben de denedim ve bu şekilde girebildim oyuna:

Windows güvenliği > Cihaz güvenliği > Çekirdek yalımı ayrıntıları > Bellek Bütünlüğü ayarını kapalıysa "Açık" hale getirip, açık ise de kapatıp tekrar "Açık" hale getirdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı