Arkadaşlar selamlar. FIFA24 açmaya çalışıyorum, tam ekran yapınca ekranda böyle sıra sıra yanıp sönen ışık ekranları çıkıyor ve oyun ekranını göremiyorum. Nasıl düzeltebilirim, yardım edin.
Ne alaka bilemedim ama benim laptopun ekranı yandığında böyle renkler geçiyordu. Ekran böyleyken bilgisayarı HDMI ile başka ekrana bağlanınca nasıl görünüyor?
Kablo ile denemeye başlayın, RAM'leri çıkartıp tekrar takın, test edin. O da olmuyorsa bir ekran kartı temiz kurulum, o da olmazsa ekran kartı ödünç alıp bir günlük bir deneme yapın lütfen.
Monitörümün paneli arızalandığında böyle oluyordu. Temiz kurulum yapın DDU ile sürücüleri kaldırıp yükleyin ekran kartını teste sokun olmaz ise sorun yüksek ihtimalle monitördedir. Farklı oyunlarda oluyor mu?
Arkadaşlar selamlar. FIFA24 açmaya çalışıyorum, tam ekran yapınca ekranda böyle sıra sıra yanıp sönen ışık ekranları çıkıyor ve oyun ekranını göremiyorum. Nasıl düzeltebilirim, yardım edin.
Eğer HDMI ile bağlıysanız DP gecmenizi tavsiye ederim HDMI ise kablonuz yamulduğunda vb bu durumlar karsılasabilirsiniz hem de 200 Hz icin daha iyi olacaktır ama herhangi bir korkulacak durum yok bu ekran kablo sorununa isarettir "genellikle"