Olmaz. Oyun çok kötü UT tarafında. İndirime ise yılbaşında garanti girer. Size tavsiyem UT için bu rezil oyunu oynamayın.Selamunaleyküm. FC26, 2026'ya girmeden indirime girer mi? Girerse Ultimate Team için çok geç olur mu?
UT ve Pro Club için almayı düşünüyorum ama UT şu an ne kadar kötü durumda?Olmaz. Oyun çok kötü UT tarafında. İndirime ise yılbaşında garanti girer. Size tavsiyem UT için bu rezil oyunu oynamayın.
Steam kış indirimleri tam olarak ne zaman başlar?Geçen hafta 35 dolara düşmüştü, Steam kış indirimlerinde tekrar düşer o fiyata. UT için bilgim yok.
18 aralık - 5 ocak arası diyor.UT ve Pro Club için almayı düşünüyorum ama UT şu an ne kadar kötü durumda?
Steam kış indirimleri tam olarak ne zaman başlar?
www.technopat.net
Selamunaleyküm. FC26, 2026'ya girmeden indirime girer mi? Girerse Ultimate Team için çok geç olur mu?
Meta forvetler, kısa boylu kadın oyuncular, bir maçta 6-7 gol yediren defans sistemi. Bu kadar yeter bence.UT ve Pro Club için almayı düşünüyorum ama UT şu an ne kadar kötü durumda?
Steam kış indirimleri tam olarak ne zaman başlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.