FC26 Ultimate Edition almaya değer mi?

• Konuyu başlatan xepadd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 67

xepadd

Hectopat
Daha fazla  
1765214713135.png

Arkadaşlar selam. Gördüğünüz üzere 4000'den 2000'e düşmüş değer mi daha da düşmez sanırım 6000 points harika gibi sizce?

Oyunu sevmene bağlı. Ben seviyorum aldım. Ultimate Team için aldım. Güzel ya. Derdim yok çilem yok bu yüzden aldım. Artık derdim de çilem de var.:D tavsiye ederim.

Hee tamam hocam kolay gelsin PC için bakıyordum bende ama fiyatlar 2.6k 3K arasında olunca burada 2 k yı görünce heyecanlandım bir de bu fiyatlar standart sürüm içi geçerli.

Özür dilerim ama herhalde yılbaşında PC içinde düşer yani.

Oyunu sevmene bağlı. Ben seviyorum aldım. Ultimate Team için aldım. Güzel ya. Derdim yok çilem yok bu yüzden aldım. Artık derdim de çilem de var.:D tavsiye ederim.

6000 FC points bayağı geliştirir mi ilk zamanlar?

Özür dilerim ama herhalde yılbaşında PC içinde düşer yani.

6000 FC points bayağı geliştirir mi ilk zamanlar.

Yani paketten çıkan oyunculara bağlı. Başlangıçta tabii ne bulursan öpüpte başına koyuyoruz. Şansına bağlı iki tane ikon paketi açtım 2 stoper verdi. Hierro ve nesta. Kahraman görevi yaptım ginola çıktı morale geldim biraz. Dediğim gibi şansına bağlı. İspanya kadrosuyla girersen daha iyi olur. Güçlü oyuncuları var. Benimki kısmet olmadı. İngiltere kadrosu ağırlıklı.

Yani paketten çıkan oyunculara bağlı. Başlangıçta tabii ne bulursan öpüpte başına koyuyoruz. Şansına bağlı iki tane ikon paketi açtım 2 stoper verdi. Hierro ve nesta. Kahraman görevi yaptım ginola çıktı morale geldim biraz. Dediğim gibi şansına bağlı. İspanya kadrosuyla girersen daha iyi olur. Güçlü oyuncuları var. Benimki kısmet olmadı. İngiltere kadrosu ağırlıklı.

Teşekküğr ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı