FC26'da defans yapmak neden çok zor?

diamond_block

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3060 Mobil İ711800H
FC26 aldım fakat sorun şu defans falan yapamıyorum FIFA 23'te daha iyi defans yapıyordum, rakip adeta 2 3 defans oyuncumu birden çalımlayıp gol atıyor ve bu beni sinir ediyor. Bunun bir çözümü var mı?

Öncelikle ayarlar kısmından farklı savunma yöntemlerini deneyerek kendine en uygun olanı (taktiksel savunma, eski savunma gibi) bulmanı tavsiye ederim. Ardından ikili savunma ve savunma oyuncularını koşturma aktivitelerine alıştırma yapabilirsin. Kullandığın tuş kombinasyonuna göre nasıl yapacağına internetten bakabilirsin.

Öncelikle ayarlar kısmından farklı savunma yöntemlerini deneyerek kendine en uygun olanı (taktiksel savunma, eski savunma gibi) bulmanı tavsiye ederim. Ardından ikili savunma ve savunma oyuncularını koşturma aktivitelerine alıştırma yapabilirsin. Kullandığın tuş kombinasyonuna göre nasıl yapacağına internetten bakabilirsin.

Topu bıraktım dedim bir bakayım oyuncular ben baskı yapmıyorken ne yapıyorlar resmen tempolu koşu yapıyorlar ne baskı var ne top kapma illa kendim gelip almam lazım tavsiye deneyeceğim sağ ol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı