Fedora silinmeli mi?

Kas Adam_321

Picopat
Daha fazla  
Sadece ilk kurduğumda kullandım ve o kadar. Ancak silersem annem hem kızar, hem üzülür. Çünkü o gün kurarken bayağı gergin olmuştum. Ondan dolayı annem üzülür ve kızar. Aslında bana pek zararı yok çünkü ayrı bir diskte. Bir yandan silmek istiyorum, bir yandan kullanmak istiyorum. Ancak üşeniyorum. Çünkü onlarca oyunu gene indireceğim. Ve oyunlarının hepsi Windows'ta.

Sadece ilk kurduğumda kullandım ve o kadar. Ancak silersem annem hem kızar, hem üzülür. Çünkü o gün kurarken bayağı gergin olmuştum. Ondan dolayı annem üzülür ve kızar. Aslında bana pek zararı yok çünkü ayrı bir diskte. Bir yandan silmek istiyorum, bir yandan kullanmak istiyorum. Ancak üşeniyorum. Çünkü onlarca oyunu gene indireceğim. Ve oyunlarının hepsi Windows'ta.

Fedora'yı günlük kullanım YT vb. için kullanabilirsin windowstada oyunların kalır.

İhtiyacınıza bağlı Linux kullanmak istiyorsanız kalsın.

Oyunlarını Windows'ta oynarsın.
Fedora üzerinde özelleştirme yaparak web üzerinde gezinebilirsin ve günlük işlerini halledersin.

Evet, silinmeli. Kullanıcı için değil RHEL için varlığını sürdüren bir dağıtım.
Bu RHEL Linux'un kullandığı Lisans'ı ihlal ederek kaynak kodunu Lisans'a uygun şekilde paylaşmıyor. Kısacası topluluk malını çalıyor.

Muhtemelen bunlar benim ne işime yarayacak diyebilirsin, ama öyle değil.
Genel olarak Linux'un gelişimini yavaşlatıyor.
Topluluğun dağıtım üstündeki etkisi aşırı az. Ne isterlerse onu yapıyorlar. Cent OS'de güya topluluk dağıtımı idi.
Kötü bir kaynak tüketimi var.

Fedora kullanmak yerine Windows kullansan daha iyi.

Yeni konular

Geri
Yukarı