Felicon AK33 tuşlar çalışmıyor

Flaks

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7800x3d - 5060TI - 32GB RAM - 1,5 TB SSD - 1TB HDD - 360mm Sıvı Soğutma
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MVJVPBT/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&th=1 04/01/2023 tarihinde Amazon'dan aldığım Felicon AK33 klavyenin ESC, Tab, Caps, Sol Shift gibi sol taraftaki tuşları gece çalışırken sabah uyandığımda çalışmadığını fark ettim. Ürünün inceleme puanları iyi olduğu için almıştım fakat bugün düşük puanlara bakarken fark ettim birçok kişi aynı problemi yaşamış. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa yeni bir klavye arayışına mı başlamalıyım?

Bu klavye hotswap özelliğine sahip. Klavyende çalışan bir Switch'i söküp çalışmayan Switch ile değiştir. Eğer tuş düzeldiyse yeni bir Switch seti alıp Switch'leri değiştirerek sorununu çözebilirsin. Zaten bu klavyenin genelde alınma nedeni kasasını kullanıp Custom işlere girişmek.

Bu klavye hotswap özelliğine sahip. Klavyende çalışan bir Switch'i söküp çalışmayan Switch ile değiştir. Eğer tuş düzeldiyse yeni bir Switch seti alıp Switch'leri değiştirerek sorununu çözebilirsin. Zaten bu klavyenin genelde alınma nedeni kasasını kullanıp Custom işlere girişmek.

Dediğini denedim fakat olmadı. Herhalde yeni bir klavye almak zorundayım.

Hocam belki edersiniz Amazon ile konuşun. Amazon tarafından garantiniz var.
Sabah Amazon'a mail attım. Verilen iade süresinin geçtiğini herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Satıcı ile görüşün hocam. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ayrıyeten başka bir Type-C kablo ile denemeni öneririm.
Satıcı ile görüşmeyi unutmuşum yazdım şimdi cevap bekliyorum. Ayrıyeten maalesef elimde olan Type-C kablo ile klavye çalışmadı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Satıcı ile görüşün hocam. Yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Ayrıyeten başka bir Type-C kablo ile denemeni öneririm.
Ellerinde aynı klavye olmadığından dolayı para iadesi aldım. Satıcı ile görüşmeyi bana akıl ettirdiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı