Fen dersi için video tavsiyesi

Biyoloji için Biosem kanalında bununla alakalı bir oynatma listesi vardı.

Kimya için Meschemy Kimya kanalına bakabilirsin.

Fizik için fiziklebarış,VIP Fizik gibi kanallar önerebilirim. 🥰

Fizik için VIP Fizik'ten, kimya için Benim Hocam'dan Görkem Hoca'dan çok faydalandım; onları öneririm. Biyolojiyi konu anlatım kitaplarından hallettiğim için bir öneri yapamam. Ama Selin Hoca'yı ve Senin Biyolojin'i çok duydum. Belki işine yararlar.

Soru bankasi olarak ne onerirsiniz?
Sayısal öğrencisi olarak nasıl net bir tavsiyede bulunabilirim bilmiyorum. Nasıl sen edebiyat ve sosyalde benim çözeceğim kitaplardan daha zorlarını çözüyorsan ben de aynısını fen ve matematik için yapıyorum. Yani önereceğim kitapların senin için olan seviyelerini tam olarak kestiremem. Yine de 345'i önerebilirim sanırım. Soru yazım tarzı ÖSYM'ye benziyor. Seviyesi de orta denebilir herhalde.

Sayısal öğrencisi olarak nasıl net bir tavsiyede bulunabilirim bilmiyorum. Nasıl sen edebiyat ve sosyalde benim çözeceğim kitaplardan daha zorlarını çözüyorsan ben de aynısını fen ve matematik için yapıyorum. Yani önereceğim kitapların senin için olan seviyelerini tam olarak kestiremem. Yine de 345'i önerebilirim sanırım. Soru yazım tarzı ÖSYM'ye benziyor. Seviyesi de orta denebilir herhalde.

Evet dogru dediginiz. Teşekkür ederim yine de 🙏🏻🙏🏻

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı