Fen Lisesinde Ortam ve Eğitim Nasıldır?

Daha fazla  
Bu yaz lise 1 olacağım. Gideceğim lise ise fen lisesi. Ortam nasıl olur, ne yapmalıyım, nasıl arkadaşlıklarım olur, fazla ders çalıştırırlar mı? Lütfen biraz tüyo verin lise hakkında.

Fazla ders çalışmak dinlediğin dersin aklında kalmasına göre değişir fakat tahminimce çok ders çalışmana gerek yok. Ortama gelince gayet basit arkadaşlıklar oluyor yani seviyeli. Bunun dışında "cool" takılma çabasına girme.

Hocam Fen lisesi en yüksek lise, haliyle ortamı da en yüksek derecededir. Zaten orda olan arkadaşların hepsi kafasını dersten kaldırmayan insanlar. İçiniz rahat olsun oraya gittiğinizde zaten ortamı,kaliteyi ve güveni görürsünüz.

Hocam ben ortaokulda 8. sınıf hariç düzgün ders çalışmayan bir insanım. Lisede zorlanır mıyım ve gerçekten sağlam arkadaşlarım vardı(şimdi dağılıyor). Yine olur mu?

Kuzenim fen lisesinde okuyor. Gayet eğlenmesini bilen kaliteli biri ona göre konuştum. Bunun dışında ders çalışmaya o kadar kafayı yoran insanlar değiller çünkü kolay anlıyorlar.

Benim hatam. Ben size katılıyorum zaten @TeknObeY0 adlı kullanıcıya istinaden yazmıştım. Lafın gelişi 'siz' dedim.

Sosyal olmak önemli hep ders ders nereye kadar sınav zamanı yeterince baş ağrısı çekiyorsun. Zaten Fen Lisesine gelmiş kişiler belirli bir kafa yapısı vardır. Çok zorlanacağını sanmıyorum. Bir ay sonra sınıfta düdük attırırsınız.

Hocam ben ortaokulda 8. sınıf hariç düzgün ders çalışmayan bir insanım. Lisede zorlanır mıyım ve gerçekten sağlam arkadaşlarım vardı(şimdi dağılıyor). Yine olur mu?
Düzenli olarak kısa da olsa ders çalışmanı öneririm üniversiteye girişte zorlanmamak için. Diğer konuyu ise bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…