Fen Lisesinde Ortam ve Eğitim Nasıldır?

Ben İmam Hatibin neyini kötüledim? Fen Lisesinden kat be kat fazla destek alıyorlar dedim. Niye Fen lisesinde ki çocuklar insan değil mi? Onlarda vergilerini ödemiyor mu?
Kötülüyorsunuz derken sadece bu konu hakkında demek istemedim. Şuana kadar konu ne zaman İmam Hatiplere geliyorsa hemen kötü yorumlarınız var. Birazdan "Gereksiz Mesaj" nedeniyle ikimizde ceza alacağız, ortak bir konu açalım orada tatlı bir dil ile tartışalım. Belki o zaman fikirlerimiz de değişir ?

Ben şuan ki tartışmamızdan bahsediyorum. Neyini kötülemişim bu konuda İmam Hatiplerin? Kafanız güzelmiş cidden. O zaman herkes geçmişi açsın ona göre yorumlar yapalım, geçin bu işleri. Alışığız cezaya.

Ben YFL'den mezunum senin okulunla farklılık gösterebilir. Zamanında SBS'den 471 ile girmiştim.

Verdiğin örnek başarı örneği değil. O ilçede zaten doğru düzgün okul yok. Türkiye sıralamasındaki başarıları söyle kabul edeyim.

Hava atar gibi olacağını biliyorum ama benim uluslararası matematik olimpiyatlarında Third Grade derecem var.

Bu garip (ağır kelime kullanmak istemiyorum) eğitim sisteminde halen bu anlamsız sınavlar yapılırken gelişmiş ülkeler sınav bile yapmıyor sadece International bazda yapıyorlar. Zaten lise neresi olursa olsun ileride Harvard vs. bu sistemi takmayacağı için no problem.

Bu arada kusura bakmayın son haftalarda dayanamadım o yüzden biraz aşırı LoL oynadım yani hep oynamıyordum zaten. Yanlış anlaşılmış. Özgüvenle falan da ilgisi yok.

Bu soruda ne var ki?
Hocam garipti ya sizce hangi şık?

İmam hatiplere veriliyor destek ve PISA testinde sonuç 2.9
Fen Liseleri üvey evlat ortalama 30.1

Sometimes I ask myself "where is the justice?" ve şu cevabı alıyorum:

Justice is only a party name in our country

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…