Galatasaray'ın tonla eksiğine rağmen tam kadro Fenerbahçe'yi yeniyorduk son dakikaya kadar. Galatasaraylı olarak sonuçtan memnunum, lider geldik lider dönüyoruz. Ama maç kalitesi olarak rezaletti, hakem çok sık durdurdu maçı, keyif alamadım izlerken.
"Tedesco oynatmıyor" dediğin maçtaki istatistikleri de paylaşır mısın hocam? İkinci yarı tek kale maç yaptık. Adamlar kale önüne otobüs çekmişler. Sorun hocada mı?
Ha tabii dakika 60'a kadar kudurdum resmen oynadığımız oyuna. O dakikaya kadar hak veriyorum bu yazıya.
"Tedesco oynatmıyor" dediğin maçtaki istatistikleri de paylaşır mısın hocam? İkinci yarı tek kale maç yaptık. Adamlar kale önüne otobüs çekmişler. Sorun hocada mı?
Ha tabii dakika 60'a kadar kudurdum resmen oynadığımız oyuna. O dakikaya kadar hak veriyorum bu yazıya.
İlk yarı böyle oluyor. Çevirebileceğimiz rakipler varken çeviriyoruz. Galatasaray gibi bir rakip geldiğinde kalıyoruz. Kimse kusura bakmasın, Tedesco ilk yarı sınıfta kalmıştır.