Fenerbahçe 1-1 Galatasaray

Galatasaray'ın tonla eksiğine rağmen tam kadro Fenerbahçe'yi yeniyorduk son dakikaya kadar. Galatasaraylı olarak sonuçtan memnunum, lider geldik lider dönüyoruz. Ama maç kalitesi olarak rezaletti, hakem çok sık durdurdu maçı, keyif alamadım izlerken.

Leş gibiydi. Şunu izleyeceğime gidip test falan çözseydim. Daha iyiydi. Tedesco oynatmıyor. Takım kendi kendine kazanmış bu maçları.

Sizin attığınız gol şans değil miydi?
"Tedesco oynatmıyor" dediğin maçtaki istatistikleri de paylaşır mısın hocam? İkinci yarı tek kale maç yaptık. Adamlar kale önüne otobüs çekmişler. Sorun hocada mı?

Ha tabii dakika 60'a kadar kudurdum resmen oynadığımız oyuna. O dakikaya kadar hak veriyorum bu yazıya.

İlk yarı böyle oluyor. Çevirebileceğimiz rakipler varken çeviriyoruz. Galatasaray gibi bir rakip geldiğinde kalıyoruz. Kimse kusura bakmasın, Tedesco ilk yarı sınıfta kalmıştır.

Dostum defansta futbolun bir parçası. Adamların eksikleri var üstüne deplasmandalar ne yapmalarını istiyorsun tam olarak?

İcardi oyuna girdiği anda takım 10 kişi kalıyor sıktı artık bu durum.
Ayrıca Arda Ünyay içinde söylenecek çok şey varda neyse...

Sen bek yok diyorsun, bizim takımda forvet ve kanat yok. İki takımda top oynamadı ama skorun sebebi gsde eksik olması değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…