Fenerbahçe 1-1 Galatasaray

Yakın zamanda Osimhen de rakibi boğazlamıştı da kart görmemişti. Arada olur böyle şeyler takılma bunlara. TR serverı burası.
Memlekette sanki bir tek Osimhen rakibi boğazlamış gibi algı yapılması da bir ilginç ki ona da tam boğazlamak denemez. Gerçek boğazlamayı zamanında Djiku göstermişti.

Yok işte, Nesyri dediğin futbolcu zaten derbilerde yok oluyor, düşün ki bu sene performansı aşırı kötü. Kerem de kötü oynuyor. İşin kötü tarafı bu oyuncular İlk 11 oyuncusu. Yani eksik dediğim, bu oyuncular oynarken de orası sanki eksik gibi. Zaten bizim hücum hattımız kötü. Yarın oynasak yine kötü olacak çünkü aynı oyuncular. Bi Duran'ın gol atma potansiyeli vardı o da girdi attı zaten.

Yani Fenerbahçe bu hücum hattıyla hep oynuyor. Kanatı ve forveti olmayan bir takıma karşı söylediğin 1-2 isim çok mühim değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmayan oyuncuyla kötü oynayan oyuncu bir mi, bu nasıl bir düşünce yapısı? Duran'ı saymayıp, Nesyri'ye kötü deyip ''forvetimiz yok'' demeniz komik. Ben de Osimhen'i saymayayım, Icardi zaten kötü. O zaman bizim de mi forvetimiz yok yani? Saçmaladınız iyice. İşkembeden bahane uydurmayın.
Kanatı ve forveti olmayan bir takıma karşı söylediğin 1-2 isim çok mühim değil.
Şurada saydığım milyon tane oyuncuyu, zorunlu dizilim değişikliklerini ''1-2 isim'' diyerek geçiştirmeniz gerçekten inanılmaz. Galatasaray'ın özellikle 2. yarı sahada yok olmasının, son 30 dakika tamamen yaslanmasının tek sebebi eksiklikler zaten. Sizin ''kötü'' diyerek adamdan saymadığınız orta halli oyuncular bile yoktu Galatasaray'ın yedek kulübesinde. O yüzden 2. yarı hiç dinamik top oynayamadık, o yüzden son 30 dakika komple yaslandık. Sizin sahadaki oyuncular yorulduğunda sahaya atacak iyi-kötü oyuncularınız vardı, bizde kimse yoktu.

Futbol artık rekabetten şova dönüştü. Ben seyir zevkine bakarım. Rekabet Fenerbahçe'de Alex, Kuyt Galatasaray'da Drogba varken vardı. Yıllar önce yani. Şimdi milyon eurolar kazanıp bir pas atamayan, bir taktik, strateji yapıp seyir zevkini artıramayan adamları böylesine savunarak birbirimizi kırmak hoş olmaz. Senin burada düşünüp analiz ettiğin kadar adamlar sahada önemseyip top oynamıyor veya oynayamıyor. İnsanlar artık derbide takımı yenilse dahi, en azından gol görmek, pozisyon görmek istiyorlar. Bilmem anlatabildim mi, ben de takımını çok seven bir Fenerbahçe'liyim fakat gerçekler bunlar.

Şu sevincin tekrarını göstermediler bile. Bakalım, buna da yine Ederson'da olduğu gibi ceza vermeyecekler mi acaba? Vermezlerse şaşırmam. Fenerbahçe olunca bir şeyler verilmiyor çünkü. Kırmızı bile görmüyorlar. Dokunulmazlıkları var Süper Lig'de...

Ha bir de 55-90 arası Galatasaray lehine hakem faul bile çalmamış, fakat rakip takım lehine 11 faul çalmış. Bu bilgi de benden olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…