Yine geldik eski maçlardan örnek vermeye. Tamam o zaman madem kendinin lehine yapılan hatayı kabul edemiyorsun, ben de Djiku'nun Emirhan'ı boğazladığı maça götüreceğim. O da orada kırmızı almalıydı, kart bile görmemiş sanırım. Ne yapacaksın, daha devam ettirecek misin? Yazdıklarınız çok saçma, bir anlamı yok. Ben diyorum ki dünkü maçta adamın atılması lazımdı, kartlar verilmedi, bu bana diyor ki o zaman senin oyuncunda 3-4 ay önceki maçta kart alması gerekiyordu almadı. Bunu yazınca rahatladın mı bari? Sidik mi yarıştırıyoruz dostum, ne bu altta kalmama çabası? Cidden gülünç duruma düşüyorsunuz. Futbolu herkesin takip etmemesi gerektiğinin bir örneği.
Aynısı sizin için de geçerli. Senelerce hakemlerden şikayet ettiniz, "adalet" istiyoruz dediniz ama dünkü maçtaki skandal kararları kabul bile edemiyorsunuz daha. Verdiğin cevap da bu. Seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.
Fenerliler cidden yoruyor ya. Gerçekten bunlarla futbol konuşulmuyor. Bari en kötü emoji atın da geçin, cevap verdirmekle uğraştırmayın beni. İyicene futboldan soğutuyorsunuz.