- Makaleler
- 3
Skriniar maçı kart görmeden tamamladı ya ben ona şaşıyorum, diyecek hiç bir şey yok. Sara'nın ayağını bir kırmadığı kaldı, tekme bile attı herif.
Kanatla forvet nasıl yok? Nesyri çıktı, Duran girdi attı golü. Bizde Osimhen'in yerine girebilecek adam yok. Icardi'yi artık saymıyorum, sayamıyorum.Sen bek yok diyorsun, bizim takımda forvet ve kanat yok. İki takımda top oynamadı ama skorun sebebi gsde eksik olması değil.
Verem burda ne düşünüyodur acabaYılın fotoğrafı. Bir de o son dakika golünü yemeseydik çok daha anlamlı olacaktı.
Eki Görüntüle 2614421
Skriniar maçı kart görmeden tamamladı ya ben ona şaşıyorum, diyecek hiçbir şey yok. Sara'nın ayağını bir kırmadığı kaldı, tekme bile attı herif.
Bu Galatasaray ne büyük bir takım, bir türlü yenilmiyor, Fener'i sürekli yeniyor içeride dışarıda da diye düşünüyorsa haklıdır. Neyse bunun Sami Yen'i de var, rövanşı çok daha acı olacak inşallah.Verem burda ne düşünüyodur acaba![]()
![]()
Fenerli bir topçunun Emirhan'ı boğazlayıp kart görmediği gibi diyorsun.Yakın zamanda Osimhen de rakibi boğazlamıştı da kart görmemişti. Arada olur böyle şeyler takılma bunlara. TR serverı burası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.