Fenerbahçe 1959 yılı öncesi 9 şampiyonluğunun verilmesi için TFF'ye başvurdu

Başlıkta da görüldüğü gibi Fenerbahçe 1959 yılı öncesi alınan 9 şampiyonluğun verilmesi için TFF'ye başvurdu. Ben bir Fenerbahçe'li olarak saçma görüyorum. Üzerinden neredeyse asır geçecek ve bu şampiyonluklar geri isteniyor. Nereden şampiyonluk koparırız diye bakıyorlar herhalde.
Kaynak;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Basın açıklamasının fotoğrafı;

Eki Görüntüle 909597

Yenisini alamıyorlar diye eskilerine mi göz diktiler?
Lütfen Linçlemeyin.
 
Efsanelerimiz dediğimiz kişilerin emekleri ziyan mı olsun? Gazozuna mı oynadı bu insanlar?
Tüm takımların tescil edilsin bana kalırsa. Hem Fenerbahçe'ye verilirse diğer takımlarda illaki nasiplenir, genelde öncü bizimkiler olur, diğerleri takip eder bu gibi durumlarda.

Tamam takımların kurulduğundan beri kazanılan şampiyonlukları sayılsın onlarda gazozuna oynanmadı.
GS'nin 37 fbnin 25 şampiyonluğu oluyor bu durumda.
 
Tamam takımların kurulduğundan beri kazanılan şampiyonlukları sayılsın onlarda gazozuna oynamadı.
GS'nin 37
Fbnin 25 şampiyonluğu oluyor bu durumda.
Federasyonun kurulduğu tarih referans alınıyor, fanatizmini bu kadar yansıtma bence. 6-0 biten maçtan sonra 7-0 biz kazandık diye Plüton'da oynanmış bir maç uydurduğunuz gibi.
 
Federasyonun kurulduğu tarih referans alınıyor, fanatizmini bu kadar yansıtma bence.

Tffden sonraki şampiyonluklar sayılıyor şu an resmi olarak siz bu kuralı değiştirtmeye çalışıyorsunuz tüm şampiyonluklar sayılsın deyince de bir bahane buluyorsunuz.
O kuralsa şuanki kural ne?
 
E tabi kaç yıldır şampiyonluk hasreti var. Rezalet bi futbol var. Var oğlu var yani :D Normal istemeleri.
 
Bu kadar maçların kötü yönetilmesinin tek suçlusu mhk her ağlayan takıma kıyak geçiyor 3 4 hafta sergen yalçın rakibin hakkı yenildiğinde bile en ufak pozisyonda hakemi yerden yere vurdu ondan sonrada Beşiktaş en kırıtik maçlarını hakem desteği ile kazandı. Kasımpaşa maçında 1 penaltı verilmemesi 2 hafta konuşuldu Alanya maçında bir penaltımız verilmedi ve 1 kırmızı kart verilmedi kaç gün konuşuldu? Gene Ankara gücünde 1 tane haksız kırmızı kart yedik 1 tane penaltımız verilmedi 1 tane haksız penaltından gol yedik herkes kasımpaşa maçını ne ara unuttunuz dendi.
Şimdi Galatasaray'ın oyuncuları teknik ekibi yöneticileri konuşmasa en az 2 hafta daha hakkımız yenecek.
İşte problem budur. Günü kurtarıyoruz. İşte konuşalım da diğer haftada bize penaltı versinler. Karşı takımı doğrasınlar. 80'lerde hiçbir geliri olmayan Premier Lig'in düzgün planlamayla ne hallere geldiğini görüyoruz. Bizim ligimizde de adam akıllı bir düzenleme şirketleşme olsa bu ligin kalitesi nerelere varacak da. Adamların yıllık toplam ödediği yayın ve diğer gelirler Türkiye'nin toplam GSYH nin %10 'u kadar(50 milyar pound civarında). Bizim ligimizin toplam yayın geliri ve diğer gelirler 900 milyon TL iken sadece üst lige çıkan Leeds United 196 milyon pound gelir elde ediyor. Küme düşen West Bromwich Albion toplam yayın havuzundan 74 milyon pound gelir elde ediyor. 3. Ligden üst lige play-off ile çıkan Wycombe Wanderers 36 milyon pound gelir elde ederken bizim şampiyonumuz toplamda 28 milyon euro gelir elde etti. Adamların 3. ligi bile bizim ligimizden daha çok izleniyor. Bu MHK ayaklarını geçin kulüpler ve taraftarlar yüzünden böyle Türk futbolu. Fanatikler yüzünden gelişmeyecek.
 

Geri
Yukarı