Georgy Zhukov
Hectopat
Ne düşünüyorsunuz Fenerliler?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne düşünüyorsunuz Fenerliler?![]()
Doğrusu bu zaten, 5 yıldız olayı saçmalıktan ibaret. Zaten devam etselerdi muhtemelen Avrupa'dan men edilirlerdi.
Avrupa'dan men edilme gibi bir durum olmazdı hocam. O 5 yıldız Fenerbahçe'nin logosuna eklenmişti, yani logo 5 yıldızlıydı. UEFA'nın takım logolarına karışma gibi bir hakkı yok.
Ne düşünüyorsunuz Fenerliler?![]()
Bu yıldız işi en başından beri çok saçma gelirdi bana. TFF'nin İtalyan liginden görüp özendiği saçma sapan bir sistem, olsa ne olur olmasa ne olur?
5 yıldız değil aslında fenerin istediği şey neredeyse mahalle arasında oynanan maçların şampiyonlukları.
UEFA'nın resmi sitesinde yazıyor takımlar maçlara UEFA'da gösterilen logolardan farklı logolarla çıkamaz diye, UEFA da resmi sitesinde Fenerbahçe'yi yıldızsız göstermiş, 5 yıldızla çıkmaya devam etselerdi mutlaka bir yaptırım gelecekti.
Not: Bu dediğim konferans ligi için, ligle alakalı yönetmeliği bilmiyorum.
İsmet inönü döneminden kalma şampiyonluklar için tartışıyoruz şaka gibi gerçekten. Bir fenerli olarak mantıklı olan hiçbir yanını göremiyorum 59 öncesi şampiyonluk ve 5 yıldız meselesinin.
Ali koç'un başkanlık ömrünü uzatma işleri.
Hocam şöyle bir siteye baktım da Beşiktaş logosu bile yıldızsız gözüküyor. Siz hangi siteden baktınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.