Ne düşünüyorsunuz fenerliler?![]()
Kargaşa çıkarmadan herkes kendi takımıyla ilgilenmeli diye düşünüyorum.
Ne düşünüyorsunuz fenerliler?![]()
Siteyi şu an bulamadım ama Galatasaray'ın vs logosu 4 yıldızlı gözükürken Fenerbahçe yıldızsız gözüküyordu hocam, beşiktaşa dikkat etmemiştim.
Şimdi baktım, şampiyonlar ligi sitesiymiş.
Fenerbahçe | UEFA Champions League 2023/24
Visit UEFA.com to find out how Fenerbahçe are doing in the UEFA Champions League 2023/2024, including latest match news, stats, squad list and news updates.www.uefa.com
Galatasaray | UEFA Champions League 2025/26
Visit UEFA.com to find out how Galatasaray are doing in the UEFA Champions League 2025/2026, including latest match news, stats, squad list and news updates.www.uefa.com
Siteyi şu an bulamadım ama Galatasaray'ın vs logosu 4 yıldızlı gözükürken Fenerbahçe yıldızsız gözüküyordu hocam, beşiktaşa dikkat etmemiştim.
Şimdi baktım, şampiyonlar ligi sitesiymiş.
Fenerbahçe | UEFA Champions League 2023/24
Visit UEFA.com to find out how Fenerbahçe are doing in the UEFA Champions League 2023/2024, including latest match news, stats, squad list and news updates.www.uefa.com
Galatasaray | UEFA Champions League 2025/26
Visit UEFA.com to find out how Galatasaray are doing in the UEFA Champions League 2025/2026, including latest match news, stats, squad list and news updates.www.uefa.com
Bizim 4 yıldızı da verelim. 9 yıldızla gezselerdi.
Bizim UEFA kupalarını da verelim tam olsun.Yalnız öyle olursa Beşiktaş ve Trabzon'un da yıldızlarını isteriz. Tüm evreni toplamak lazım logoya.
Doğrusu bu zaten, 5 yıldız olayı saçmalıktan ibaret. Zaten devam etselerdi muhtemelen Avrupa'dan men edilirlerdi.
UEFA kuralına göre men ediliyor zaten, ne uyduruyor olabilirler sence?Konferans liginde 5 attığımız akşam sizler gibi Türk kulüpleri düşmanları Fenerbahçe'ye ceza isterken UEFA resmi hesabı 5 yıldıza olumlu gönderme yaptı. Öyle men falan uydurmayın güldürüyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.