Fenerbahçe bundan sonraki maçlara yıldızsız çıkacağını açıkladı

Siteyi şu an bulamadım ama Galatasaray'ın vs logosu 4 yıldızlı gözükürken Fenerbahçe yıldızsız gözüküyordu hocam, beşiktaşa dikkat etmemiştim.
Şimdi baktım, şampiyonlar ligi sitesiymiş.

Buldum hocam siteyi, dediğiniz gibi Galatasaray yıldızlı gözüküyor. Beşiktaş yıldızsız olarak tescil etmiş demek ki.

Siteyi şu an bulamadım ama Galatasaray'ın vs logosu 4 yıldızlı gözükürken Fenerbahçe yıldızsız gözüküyordu hocam, beşiktaşa dikkat etmemiştim.
Şimdi baktım, şampiyonlar ligi sitesiymiş.

Siteyi bulmuştum ama yine de sağ olun attığınız için.

Doğrusu bu zaten, 5 yıldız olayı saçmalıktan ibaret. Zaten devam etselerdi muhtemelen Avrupa'dan men edilirlerdi.

Konferans liginde 5 attığımız akşam sizler gibi Türk kulüpleri düşmanları Fenerbahçe'ye ceza isterken UEFA resmi hesabı 5 yıldıza olumlu gönderme yaptı. Öyle men falan uydurmayın güldürüyorsunuz.

Olaya Tarafsız Bakmak Lazım Gerçekçi Olalım Fenerbahçe Eğer 5 Yıldızı Giyerse Diğer Takımlarda Geçmiş Şampiyonluklarını İsticektir Ki Haklı Olacaklarda Böyle Bir Şeyin Sadece Fenerbahçeye Verilmesi Beklenemez Ayrımcılık Olur
Mesela Çıkıp Konya Kayseri Ankara Takımları Dese Ki Bizde 59 dan Önce İç Anadoluda Lig Kurduk Bizde 10 Kez Kazandık Bizlerede 2 Yıldız Verin Fenerbahçeye Verdiğiniz Gibi Karmaşa Olmaz Mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı