Fenerbahçe-Galatasaray maçı kaç kaç biter?

9kag.10

Centipat
Daha fazla  
Maç "Ülker Stadyumunda" oynanıyor ve Fenerbahçe Galatasaray'ı konuk ediyor maç saat: 19:00'da başlıyor ve kadrolar şöyle:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, A. Djiku, J. Oosterwolde, F. Kadıoğlu, M. Crespo, İrfan, C. Ünder, D. Tadic, S. Szymanski, E. Dzeko Yedekler: Samet'a, İsmail Y, Ryan K, King, Mert, Umut, Batshuayi, Bartuğ, İrfancan, Emre

Galatasaray: M. İcardi, Kerem A, H. Ziyech, D. Mertens, L. Torreira, Kerem D, Barış Alper, Abdülkerim, V. Nelsson, Sacha Boey, F. Muslera Yedekler: Eyüp'a, W. Zaha, Günay G, Tete, Halil D, Kaan'a, Ali Turap, Kazımcan K, T, Ndombele, C. Bakambu

Skor tahminleriniz nasıl? Benim tahminim Galatasaray Fenerbahçe'yi ülker stadyumunda 2-1 mağlup edecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
3-2 Fenerbahçe gönlümden geçen. Ama inşallah gerginlikler olmadan, her iki taraf içinde hayırlısı olsun şimdiden.

Beraberlik çıkacağını düşünüyorum biri bitirişte kusursuz bir takım diğeri ise orta alanda kusursuz.

Fred yok. Onun yerine crespo var. Haydi Fenerim. Yenersin sen. 2-1 Fenerbahçe alacak. İçimden öyle geçiyor.

3-1 Fenerbahçe

3-2 Fenerbahçe gönlümden geçen. Ama inşallah gerginlikler olmadan, her iki taraf içinde hayırlısı olsun şimdiden.
Gerginlik olmasını istiyorum ben tam tersine. Zaten eğlenmek için izliyoruz kardeşlik, ezeli rekabet ebedi dostluk falan saçma bence, dostluk olsa kimsenin umrunda olmaz zaten maçlar. Mesela 3-1'lik maçta Belhanda'nın Deniz Türüç'le yaşadığını herkes hatırlar ama ondan bir sene sonra 2020/2021 sezonunda 0-0 biten herkesin sakin sakin top oynadığı maçı kimse hatırlamaz.

Rekabet her zaman iyidir ama gerginlikler kötü sonuçlar doğurur. Geçen gün örneğini gördük. O maçta hatırlanacak ama ailelerde de unutmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…