Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?

Hâlâ yanlış transfer, yanlış teknik ekip diyen var, anlamıyorum gerçekten.

Eğer bu kararlar doğru verilseydi, geçen sene Fenerbahçe 4 puan ile şampiyon oluyordu arkadaşlar. Elinizi vicdanınıza koyup, kararlar doğru mu değil mi yorumlayın lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaşla tartışmaya girmeyin, kazanamazsınız.

Eğer bu kararlar doğru verilseydi, geçen sene Fenerbahçe 4 puan ile şampiyon oluyordu arkadaşlar. Elinizi vicdanınıza koyup, kararlar doğru mu değil mi yorumlayın lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cüneyt bizim maçlara gelince "aman bana fenerliyim diye kıyak yaptı demesinler" düşüncesiyle çıkıyor ve bariz olayları bile görmezden geliyor (Fenerbahçe lehine ise).

Bir takım düşünün 2011 de şike yaptığı için 2 yıl men cezası alsın ve bu listede yer alsın.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eki Görüntüle 961732

Yahu çocuk 2011 de şike yaptı diyorsun listede 2013 yazıyor bu bir. Oradaki kulüpler usülsüzlük yapanlar sen diyorsun şike çok komik bu iki. Eğer oradaki kulüpler şike yapanlar olsaydı en başta juventus olurdu ki kendisi şike yapmaktan lig düşmüş bir takım. Bir de ne olduğu belirsiz emojiler koymuşsun komik misin sen?

Eskiler

download.jpg
images.jpg

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    9 KB · Görüntüleme: 32
  • download.jpg
    download.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 42

Dostum senin mantığınla bakarsak, her takımın bir miktar yanlış kararlara maruz kaldığı oluyor. Sen bu kararlar doğru verilse 4 puan ile şampiyon olacağız diyorsun da, diğer takımlarda yanlış kararların puanlarını alsa sen yine şampiyon olamazdın. Alınmamış puanları sayacaksan sadece kendi takımının puanlarını saymayacaksın. Kusura bakma ama hayatımda gördüğüm en aşağılık kompleksli takım sizsiniz.

Fenerbahçe rakiplerinin almak istediği oyuncuları değilde kendi yararına olacak oyuncuları alırsa belki o zaman şampiyonluk şansı olabilir.
:D? Şampiyonluk şansının olmadığını mı düşünüyorsun. Zirve ile arasında 2 ile 5 arasında puan farkı var ve en kolay fikstür Fenerbahçede neden olamasın şampiyon?

Yahu çocuk 2011 de şike yaptı diyorsun listede 2013 yazıyor bu bir. Oradaki kulüpler usülsüzlük yapanlar sen diyorsun şike çok komik bu iki. Eğer oradaki kulüpler şike yapanlar olsaydı en başta juventus olurdu ki kendisi şike yapmaktan lig düşmüş bir takım. Bir de ne olduğu belirsiz emojiler koymuşsun komik misin sen?

Bir kere şike yaptı bir kere üsülsüzlük o listede üsülsüzlük yapanlar var ama 2011 neden ceza aldığını herkes biliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı