Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?

Sizin kendi başkanız diyor Galatasaray'ın şike yapmadığına kefil olamam.

Tescillenmiş bir dava için sizle tartışmayacağım. Tarih öncesindeki şampiyonluklar sayılsın diye sağa sola saldıran bir takımı önemsemiyorum. iflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış.

Ettiriyor zaten belli. Şansa buldukları 1-2 pozisyon gol oluyor. Bu futbolla şampiyon olamazlar ama bu şansla ve parayla olurlar. Bu takımla Avrupa'da düşünemiyorum Fenerbahçe'yi.
Ben Fenerbahçe'nin kadrosunun eksikleri olduğunu ama kesinlikle kötü bir kadro olmadığını düşünüyorum.

tescillendiniz hala sağa sola saldırıyorsunuz. Tff'ye ve UEFA'ya tarih öncesi şampiyonluklarınız için yalvarın belki 3 yıldızdan 5'e atlarsınız.

Hocam biz sonraki maçı kazanırsak ve Beşiktaş yenilirse 1. oluyoruz ve hiç bir maç kaybetmememiz gerekiyor.Hadi umarım dediğim olur.

Geç kaldınız. Ben o konulara değinmeden de açıklanabileceğini düşünüyorum. Burada kim şike yaptı kim yapmadı değil de Fenerbahçe'nin nerede hata yaptığını konuşuyoruz.
Biliyorum bazı takım taraftarları mağlubiyetleri ve şampiyonluğu alamamayı şikeye bağlıyor. Mesela tüm GS-FB maçları.

Nihat özdemir diyor Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz diye kahkaha atıyor siz daha avucunuzu yalarsınız Türkiye'dir Fenerbahçe.

Nihat özdemir diyor Fenerbahçe'yi küme düşüreceğiz diye kahkaha atıyor siz daha avucunuzu yalarsınız Türkiye'dir Fenerbahçe.

Bunlar inanmaz hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…