Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?

2011 ve 2014'de takımımıza yapılan darbeler. Başkanımızı haklı olduğu hâlde hapse atmaları, otobüsümüzün kurşunlanması, yönetim içindeki köstekler.

Eğer bunlar başka takıma olsaydı şu an 3.ligteydi.

Eğer bunlar yaşanmasaydı Fenerbahçe bütün takımlara diz çöktürtmüştü, biat ettiriyordu, ettirecek de!

Komikmiş.
Ali Koç'tan dolayı bence.

Fenerbahçe en son 2014'de şampiyon olmuş ve o zaman kadro efsaneyedi, teknik direktör süperdi, ama aradan kaç yıllar geçti şampiyon olamadık. Sizce neden şampiyon olamıyor Fenerbahçe?

Transferle şampiyon olunmaz bence Emre Belözoğlu hariç hep yanlış teknik adamlara teknik direktörlüğü koltuğu verildi.

En önemli unsur kendileri "FeDö BiTti, GaLaTaSAray biTti" derken Terör Örgütü FETÖ'nun darbe girişimi ve ülkede terörist ilan edilmesinin ardından Fenerbahçe bitti. Yani demem o ki Fenerbahçe'nin başarısının arkasında temel kesinlikle FETÖ ve şikedir.(!)
Bir takım düşünün, UEFA kupasını alıyor, ama hiçbir yerde kadrosunu paylaşamıyor, neden? Çünkü kadrosunun yarısından fazlası FETÖ'cü ve şu an Amerika'da. Tam patlamalık olay. İyi ki Fenerbahçeliyim diyorum bu olayları gördükçe. 🤣

Bir takım düşünün, UEFA kupasını alıyor, ama hiçbir yerde kadrosunu paylaşamıyor, neden? Çünkü kadrosunun yarısından fazlası FETÖ'cü ve şu an Amerika'da. Tam patlamalık olay. İyi ki Fenerbahçeliyim diyorum bu olayları gördükçe. 🤣
ABD balistik füze kalkanının kabusu İskender füzesi, yazan Valentin  Vasilescu

Karşıt takımlı olarak söylemek gerekirse gereksiz fazla transfer yapmaları. Oyuncuların hiçbiri birbiriyle uyumlu değil ve uyumlu olması için gereken süreyi de tanımıyorlar. Bir sene hüsran olursa seneye kadroyu baştan aşağı değiştiriyorlar. Halbuki başarı için bir sene fazla bir süre değil, gerekirse bir yılı feda edeceksin önüne bakacaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı