Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor?

Bir takım düşünün, UEFA kupasını alıyor, ama hiçbir yerde kadrosunu paylaşamıyor, neden? Çünkü kadrosunun yarısından fazlası fetö'cü ve şu an Amerika'da. Tam patlamalık olay. İyi ki fenerbahçeliyim diyorum bu olayları gördükçe. 🤣

Bir takım düşünün 2011 de şike yaptığı için 2 yıl men cezası alsın ve bu listede yer alsın.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

j7u-3kae.png

Fenerbahçeli arkadaşların yorumlarını okuyun niye şampiyon olamayacaklarını anlarsınız. Türkiye'yi yöneten iktidarın yaptığı gibi "bizi kıskanıyorlar" ve "dış güçler" aşağılık kompleksine yakalanmışlar. Kendi takımları şampiyon olamazken kendilerine bakmak yerine ezeli rakipleriyle uğraşıyorlar. İşte bu kafayla santrafor ihtiyacı varken gidip de en çok oyuncusu olduğu orta sahaya adam alıyorlar.

Forvetimiz yok adamakıllı bu sene, Samatta desen geçen maç kalecinin fanta içtiği haberini aldı herhalde, Cisse zaten yok gibi, Valencia ve Thiam da eh işte iş görür gibi. İrfandan ümitliyim.

Ben aşırı derecede transfer hataları yapıldığını düşünüyorum. Takımın forvetleri Allah'a emanet iken Galatasaray ile yarışa girip İrfan Can Kahveci'yi almak hiç mantıklı değil ki bu sadece bir tanesi.

@Tarkov5 CAS, UEFA, FIFA raporlarında şike yaptığı bariz belli. Mahkemede Aziz Yıldırım tapelerin kendisine ait olduğunu da kabul ediyor zaten. Ek olarak bu sosyal medyada tapelere telif attıran takım da nedense Fenerbahçe. 🙂

Hâlâ yanlış transfer, yanlış teknik ekip diyen var, anlamıyorum gerçekten.

Eğer bu kararlar doğru verilseydi, geçen sene Fenerbahçe 4 puan ile şampiyon oluyordu arkadaşlar. Elinizi vicdanınıza koyup, kararlar doğru mu değil mi yorumlayın lütfen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı