Fenerbahçe-Olympiacos maçı detayları belli oldu!

90 dakika Fenerbahçe'yi destekledim. Küstah başkanlarına gereken cevabı verelim diye, bir takımımız 3 puan kazansin diye, ülke puani yükselsin diye vs vs. bu kısmı bir köşeye koyarsak eğer, Halil umut meler kadroda olunca Marsilya'ya 4 atan bir o kadar da kaçıran bir takımı evinde yenebiliyorsun, Halil umut meler kadroda olmayınca skor böyle oluyor işte.

Halil Umut Meler'in kararlarını sabaha kadar tartışabilirim ama Avrupa maçlarında hakem muhabbetine girmek istemiyorum.
 
Halil Umut Meler'in kararlarını sabaha kadar tartışabilirim ama Avrupa maçlarında hakem muhabbetine girmek istemiyorum.
Hakem tartışmak derdim değil hocam zaten. Kac tane futbolcu var asla FB'de top oynayacak adamlar değil ama malesef takima dolusmuslar. Onu geçtim lig sacma sapan hakem kararlariyla geçip gidiyor, işimiz gücümüz işi içeriden kolay yolla halletmek olmuş. Ama iş Avrupa'ya gelince rezil oluyoruz doğal olarak. Benim takıldığım nokta burası. Emeksiz yemek olmuyor ancak birbirimizi yiyoruz kısaca.
 
Fenerbahçe: "Beni satılmış Türk hakemlerine emanet edin."

FFEiHKPXEAAbCAA.jpg
 
Hakem tartışmak derdim değil hocam zaten. Kac tane futbolcu var asla Fb'de top oynayacak adamlar değil ama maalesef takima dolusmuslar. Onu geçtim lig saçma sapan hakem kararlariyla geçip gidiyor, işimiz gücümüz işi içeriden kolay yolla halletmek olmuş. Ama iş Avrupa'ya gelince rezil oluyoruz doğal olarak. Benim takıldığım nokta burası. Emeksiz yemek olmuyor ancak birbirimizi yiyoruz kısaca.

Serdar Dursun mesela. Almanya'da 16 puanla küme düşen takımın forveti alınmış. Kafa vuruşları dışında bitiricilik 0.Altay Bayındır ve Szalai eski formlarında değiller. Ama ben Vitor Pereira'yı eleştirenleri anlamıyorum. Galatasaray maçında da tıpatıp aynı oyunu oynattı bu maçta da tıpatıp aynı oyunu oynattı. Tek farklı Galatasaray maçında 90'da gol attı bu sefer 90'da yedi. İrfan Can'ın çıkmasını eleştirenler Galatasaray maçını yendiğimizde 66.'dakikada İrfan Can çıkıp Osayi Samuel girmişti ve top Galatasaray'a geçmişti. Ne yapmasını bekliyosunuz NEF stadyumunda rakibe ardı ardına atak yapamaz yani. O yüzden topu rakibe bırakıp kontra ataklar ile gol atmayı düşündü. Bu maçtada tıpatıp Galatasaray ile aynı kalitede olan takıma karşı deplasmanda aynı oyunu oynattı. Yani ardı ardına atak geliştirseydi ne olacağını İstanbul'da 3-0 biten Olympiakos maçında gördük. Atak geliştirdik ama Olympiakos sakin ve bir şey yapmıyormuş gibi göründü hataları değerlendirdi kontra ataklarla gol attı 3-0 ile geçti. Vitor Pereira buradan ders almış ki böyle oynamıyor. Ali Koç fenerbahçe başkanı olamaz. Ayrıca Jose Sosa bu maçta hiç alakası olmayan paslar attı geçen senede böyle hatalarla gol yiyorduk. Benim hatırladığım Göztepe maçı var. Yani bazı oyuncular gerçekten Fenerbahçe'de oynayacak kapasitede değil.
 
Türk hakemleri olmayınca vasat gruptan bile çıkamıyorsun doğal olarak.

Siz şey e benziyorsunuz ya neydi o heh hatırladım sadece Feneri şikeci diğer büyük takımları sütten çıkmış ak kaşık sanan futbol izleyicisi

Ek olarak senin mantığınla Beşiktaşa da Türk hakem lazım onların performansı berbattı
 
Siz şey e benziyorsunuz ya neydi o heh hatırladım sadece feneri şikeci diğer büyük takımları sütten çıkmış ak kaşık sanan futbol izleyicisi

Ek olarak senin mantığınla beşiktaşa da Türk hakem lazım onların performansı berbattı

Şike mi yaptı dedim? Galatasaray maçını futbol şansı ve hakemle kazandı Fenerbahçe. 90 dakika mahkum bir futbol oynadı. Beşiktaş'ın grupta 0 çekmesi normal fakat oynadığı oyun vasat. Gruptaki diğer 3 takım Beşiktaş'tan 2 gömlek üstün zaten.
 
Şike mi yaptı dedim? Galatasaray maçını futbol şansı ve hakemle kazandı Fenerbahçe. 90 dakika mahkum bir futbol oynadı. Beşiktaş'ın grupta 0 çekmesi normal fakat oynadığı oyun vasat. Gruptaki diğer 3 takım Beşiktaş'tan 2 gömlek üstün zaten.

NEF Stadyumu'nda merdivenlerin bile dolu olduğu stadyumda Galatasaray'a karşı Fenerbahçe'nin ardı ardına atak geliştirmesini mi bekliyorsunuz?
 
Şike mi yaptı dedim? Galatasaray maçını futbol şansı ve hakemle kazandı Fenerbahçe. 90 dakika mahkum bir futbol oynadı. Beşiktaş'ın grupta 0 çekmesi normal fakat oynadığı oyun vasat. Gruptaki diğer 3 takım Beşiktaş'tan 2 gömlek üstün zaten.

Futbol şansı ve hakemlerle mi kazandı yapmayın Allah aşkına iki takım da gayet iyi oynadı ama Fener daha iyi oynadığı için kazandı işin şansla alakası yok tertemiz maçtı. Beşiktaş'ın grupta 0 çekmesi normal olabilir ama her maç inanılmaz vasat oynadılar böyle bir performansı eminim rakipleri bile beklemiyordu Beşiktaşa gelecek yıl ucuz bir Türk hakemi lazım puan alamasa da en azından gol atsınlar
 
Nef stadyumu'nda merdivenlerin bile dolu olduğu stadyumda Galatasaray'a karşı Fenerbahçe'nin ardı ardına atak geliştirmesini mi bekliyorsunuz?

Galatasaray aynı dolulukla oynanan Fenerbahçe maçını 3-1 kazanmıştı üstelik çok çok üstün oynayarak. Kontra oyunu oynayarak maç kazanmak bir taktiktir fakat Fenerbahçe bildiğin mahkum oynadı Galatasaray net 5 tane pozisyon kaçırdı. Sonuca gelecek olursak Galatasaray'ın derbiye takılı kalmayıp Fenerbahçe'den çok daha iyi bir takıma 4 gol atmasından dolayı memnunum. Aynı Fenerbahçe vasat bir gruptan çıkamadı. İki kulübün arasındaki vizyon farkını tekrar anlamış olduk. Fenerbahçe için en büyük başarı Galatasaray'ı yenmektir.

Futbol şansı ve hakemlerle mi kazandı yapmayın Allah aşkına iki takım da gayet iyi oynadı ama fener daha iyi oynadığı için kazandı işin şansla alakası yok tertemiz maçtı. Beşiktaş'ın grupta 0 çekmesi normal olabilir ama her maç inanılmaz vasat oynadılar böyle bir performansı eminim rakipleri bile beklemiyordu Beşiktaş'a gelecek yıl ucuz bir Türk hakemi lazım puan alamasa da en azından gol atsınlar.

Fenerbahçe daha iyi oynadı diyorsanız tekrar futbol izlememenizi tavsiye ederim.
 
Galatasaray aynı dolulukla oynanan Fenerbahçe maçını 3-1 kazanmıştı üstelik çok çok üstün oynayarak. Kontra oyunu oynayarak maç kazanmak bir taktiktir fakat Fenerbahçe bildiğin mahkum oynadı Galatasaray net 5 tane pozisyon kaçırdı. Sonuca gelecek olursak Galatasaray'ın derbiye takılı kalmayıp Fenerbahçe'den çok daha iyi bir takıma 4 gol atmasından dolayı memnunum. Aynı Fenerbahçe vasat bir gruptan çıkamadı. İki kulubun arasındaki vizyon farkını tekrar anlamış olduk. Fenerbahçe için en büyük başarı Galatasaray'ı yenmektir.

Fenerbahçe daha iyi oynadı diyorsanız tekrar futbol izlememenizi tavsiye ederim.

Haklısınız yeniden izleyince gördüm Fener daha iyi oynamamış, maçı Berke Özer ve Min Jae kurtardı Galatasaray fırsatları değerlendiremedi ancak bu maçın şans olduğunu hakemin kötü yönettiğini göstermez Fenerbahçe hakkıyla kazandı bu maçı ek olarak ne kadar boş bir fanatik olduğunuzu da göstermiş oldunuz "Fenerbahçe için en büyük başarı Galatasaray'ı yenmektir." siz gerçekten çok komik bir insansınız

Avrupa liginde de Fenerin performansı çok kötüydü kendi elleriyle gruptan çıkma şansını geri ittiler klasik Fenerbahçe bir gün iyi oynayıp 10 gün kötü oynuyorlar

Futbolla ilgili şeylerin altı hep fanatiklerle doluyor ( Takım fark etmeksizin ) bu fanatikler hayatta gördüğüm en toxic insanlar olabilirler Vatan savunur gibi takım savunup rakip takımı gömüyorlar babanız mı kurdu takımı bu kadar savunma ihtiyacı duyuyorsunuz biraz beyninizi kullansanız keşke ( lengthok bu son yazdıklarım size değil siz genel de maç konusu açılınca gelen ve her rakip takımın kaybettiği maçta hakem olsaydı kazanırdılar diyen derbi kaybedildiğin de hep hakem sayesinde diyen klasik fanatiksiniz bana göre )

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı