Fenerbahçe-royal antwerp ve lokomotiv moskova-Galatasaray maçları

Deniz Eymen Yaz

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
1.235
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İki takımdan da farklı galibiyet bekliyorum. Fenerbahçe'nin oynayacağı takımda eskiden takımda oynamış samatTa ve frey var. Kadro kalitesi Fenerbahçe gibi değil. Evimizde oynuyoruz 2-0 galibiyet bekliyorum. Maçta zaman zaman Fenerbahçe sanki bastırsa diyebiliriz, ama bu disiplinden kaynaklanıyor. 2-0'lık galibiyet bekliyorum. Galatasaray deplasmanda 3-0 yener diyorum. Lokomotiv, Moskova, Galatasaraya yabancı takım değil. Beraber oynadıkları maçlar var. En son şampiyonlar liginde oynamışlardı sanırım. Rusya'nın Zenit'den sonra diğer köklü takımı. Önemli olan golle başlamak. Sonrası gelir zaten. Ülke puanı bayağı kötü durumlarda onu düzeltmek adına da gayet güzel olacak. Türk takımlarımıza başarılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1-1 oldu. İlk golü göremedim ama bakarım maç bitince. Umarım tüm takımlarımız bu gün kazanır, ülkeye katkı sağlasınlar da gerisi önemli değil.
 
Duran topları böyle kullanmamız lazım. Frankfurt maçında kornerler ön direğe bile ulaşmıyordu. Böyle güzel ortalar golü getiriyor işte. Rakibin morali bozuldu. İkinci yarıya bırakmadık, ilk yarının ortasında hemen beraberlik golü geldi. Böyle devam.
 
Hakemin bu pozisyonu direkt olarak görmeyip VAR'dan uyarı gelmesi garip.
Penaltıda direği vurmayı başarmakta iyi başarı.
 
Önce Pelkas'ın son dakikada kaçırdığı penaltı.
Sonra Pelkas'ın direkten dönen topu.
Şimdi büyük avantajla ikici yarıya girme şansı penaltıdan direkten döndü.
Bizim yüzümüz ne zaman gülücek?
 
Bunu da atamazlarsa maçı izlemeyi bırakıyorum. Bir kere olur iki kere olmaz.
 

Geri
Yukarı