Fenerbahçe yine ikinci oldu!

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
Fenerbahçe, bu sezon 3 mağlubiyet aldı, üçüncü sıradaki Samsunspor takımı ile arasında 21 puan fark olup ikinciliği garantilemiş oldu. Ve bu istatistikle sezonu sıfır kupa ile kapattı. Fenerbahçe, bu sezonla beraber ligde toplam 24 kere ikinci oldu. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Fenerbahçe bu sezon 3 mağlubiyet aldı, üçüncü sıradaki Samsunspor takımı ile arasında 21 puan fark olup ikinciliği garantilemiş oldu. Ve bu istatistikle sezonu sıfır kupa ile kapattı. Fenerbahçe bu sezonla beraber ligde toplam 24 kere ikinci oldu. Ne düşünüyorsunuz?
Seneye inşallah.

Fenerbahçe, bu sezon 3 mağlubiyet aldı, üçüncü sıradaki samsunspor takımı ile arasında 21 puan fark olup ikinciliği garantilemiş oldu. Ve bu istatistikle sezonu sıfır kupa ile kapattı. Fenerbahçe, bu sezonla beraber ligde toplam 24 kere ikinci oldu. Ne düşünüyorsunuz?

23 kere düşündük 24'te beynim kalmadı.

Fenere şahsen yeni bir ilaç lazım güçlü ve otoriter biri bir gsli olarak içtenlikle diyorum taraftarında yönetime dişlerini geçirmesi lazım şu an sosyal medyadan istafa demek acayip yetersiz kalıyor her sene aynı derecede bayık tepki.

Bu kadar kötü futbol oynayıp sezonun hiçbir zamanında taraftarına güzel bir futbol izletemeyen bir takım 2. olduysa bu başarıdır.

Fenere şahsen yeni bir ilaç lazım güçlü ve otoriter biri bir gsli olarak içtenlikle diyorum taraftarında yönetime dişlerini geçirmesi lazım şu an sosyal medyadan istafa demek acayip yetersiz kalıyor her sene aynı derecede bayık tepki.

Ben şu anki kadronun %95'inin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyun kurma beceresi yok. Taktik yok. Vuruş becerisi yok. Sonra da suç Jose Mourinho'ya kalıyor. Futbolcuların becerisi olmadığı için yapacak bir şey yok.
Kritik anlarda takımı sırtlayacak, saha içinde hem oyunu yönetecek hem arkadaşlarını ateşleyecek bir lider eksikliği barizdi. Ne orta saha ne forvet hattında bu profile tam anlamıyla uyan bir oyuncu ortaya çıkmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı