Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 3 Ağustos 2021 #11 Bu yıl şampiyon olurlarsa gelecek yıl sadece armanın üstüne değil, her yerine yıldız koyar bunlar
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 3 Ağustos 2021 #12 Lumbagoooo dedi: Yakında Süper Lig 1.sinin direkt UCL'ye gitme imkanı bile kalmaz. Genişletmek için tıkla... 21/22 lig şampiyonumuz zaten 22/23 sezonunda 2 ön eleme oynayacak. İkinci olan takım ise 3 ön eleme oynamak zorunda.
Lumbagoooo dedi: Yakında Süper Lig 1.sinin direkt UCL'ye gitme imkanı bile kalmaz. Genişletmek için tıkla... 21/22 lig şampiyonumuz zaten 22/23 sezonunda 2 ön eleme oynayacak. İkinci olan takım ise 3 ön eleme oynamak zorunda.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #13 Gojira dedi: Bu yıl şampiyon olurlarsa gelecek yıl sadece armanın üstüne değil, her yerine yıldız koyar bunlar Genişletmek için tıkla... Tıpkı her başarısızlıkta uefa kupasını kazandık diyen galatasaraylılar gibi. Adama diyorum ki "Bak ülke puanı düşüyor, Avrupa'ya gidip başarı yapmadıktan sonra Avrupa'ya katılmanın bir önemi yok." diyorum. Adam bana gelmiş "Siz hiç katılamıyorsunuz, bizim uefa kupamız var." diyor. Bu zihniyetle ilerde hiçbir takımımızı Avrupa'ya gönderemeyeceğiz maalesef.
Gojira dedi: Bu yıl şampiyon olurlarsa gelecek yıl sadece armanın üstüne değil, her yerine yıldız koyar bunlar Genişletmek için tıkla... Tıpkı her başarısızlıkta uefa kupasını kazandık diyen galatasaraylılar gibi. Adama diyorum ki "Bak ülke puanı düşüyor, Avrupa'ya gidip başarı yapmadıktan sonra Avrupa'ya katılmanın bir önemi yok." diyorum. Adam bana gelmiş "Siz hiç katılamıyorsunuz, bizim uefa kupamız var." diyor. Bu zihniyetle ilerde hiçbir takımımızı Avrupa'ya gönderemeyeceğiz maalesef.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #14 Onur Altuğ Sever dedi: Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonlukların sayılmaması nedeniyle yeni sezon formalarında yıldızsız logo kullanacaklarını açıkladı. Medyadan "Logomuzu yıldızsız kullanın" talebinde bulundu. Eki Görüntüle 1127010 Eki Görüntüle 1127013 Genişletmek için tıkla... Zaten 3 tanecik yıldızları vardı. Onlarda gitti bee.
Onur Altuğ Sever dedi: Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonlukların sayılmaması nedeniyle yeni sezon formalarında yıldızsız logo kullanacaklarını açıkladı. Medyadan "Logomuzu yıldızsız kullanın" talebinde bulundu. Eki Görüntüle 1127010 Eki Görüntüle 1127013 Genişletmek için tıkla... Zaten 3 tanecik yıldızları vardı. Onlarda gitti bee.