Fenerbahçe'ye yapılan kirli kumpas: 3 Temmuz 2011

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deniz Eymen Yaz

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
1.235
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün 3 Temmuz 2022. Yani yıkılmaz Fenerbahçe'nin yıkılmadığı 11. yıl. 2010-2011 kupası alın teri, hak, mücadele ve hırsla 11 yıldır Fenerbahçe müzesinde bulunmaktadır. Bu tarih 18'de 17 galibiyet alan takımı bozma çabaları, Lugano, Santos gibi değerli oyuncuların kulüpten ayrılmasına sebep vermiştir. 18 maçta 17 galibiyet alan Fenerbahçe bu dönemde de sadece Bursaspor ile berabere kalmıştır. UEFA, CAS gibi yerlerden Trabzonspor talepte bulunmuş ve reddedilmiştir. Ki bahsedilen UEFA'da zaten Fenerbahçe şampiyonluğunu onaylıyor. Evet Fenerbahçe UEFA ceza alanlar listesi ( bu listenin adı ceza alanlar listesi şikeciler listesi değil ) avrupa kupalarından men edildiği yazıyor ancak bu ceza şike soruşturması daha tamamlanmadan verilen bir cezadır.


Fenerbahçe'nin Şampiyonlar ligine neden gitmediğini sorarsanız eğer onu TFF'ye sorun. Önce herhangi bir delil bulunmadı deyip Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine göndericekken bir anda Trabzonspor'u şampiyonlar ligine gönderme kararı almıştır o dönemki federasyon. Zaten asıl şike yapanın Fenerbahçe olmadığını Bucaspor-Trabzonspor, Trabzonspor-karabük gibi maçlardan anlayabiliyorsunuz. Ve ayrıca Trabzonspor 2010-2011 sezonundan sonra bir daha ASLA 82 PUAN ALAMAMIŞTIR. Sivasspor başkanının da açıklamalarından zaten neler olduğu net bir şekilde anlaşılıyor. Ayrıca Fenerbahçe 9 Ekim 2015 tarihinde bu soruşturmadan beraat edilmiştir. Ancak Fenerbahçe bu dönem yüzünden başkanı hapis yatmış, yukarda belirttiğim gibi Santos, Lugano gibi önemli futbolcular kulüpten ayrılmıştır. Fenerbahçe avrupa kupalarından 2 yıl men edilmiş, o dönem şampiyonlar ligine gidememiş ve kulübün itibarı bu kumpas yüzünden düşmüştür. Yani geç gelen ADALET, ADALET değildir.

Kiminin müzesinde, kiminin rüyasında 2010-2011 şampiyonu FENERBAHÇE tekrardan kutlu olsun.
1656805422773.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aziz yıldırım konusu ne beyler? Onu tam açacak var mı? Şike falan diyorlar..
 
Herhangi bir futbol takımını desteklemiyorum ama bu videoyu atmazsam olmazdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
TFF başkanının İddia'yı satın alıp TFF başkanlığından istifa etmesi de Türk futbolunda ağır bir şike düşüncesi doğurdu.. Garip..
 
Ne kadar Galatasaray'lı olsam ve Fenerbahçe'yi sevmesemde bu yapılanlar terbiyesizlikten başka bir şey değil.
 
"Bildiğim şudur ki; Fenerbahçe haksızlığı hak olarak kabullenmiş bir kulüptür." -Özkan Sümer.
İmzamda son satırda yazan cümleyi bir okuyun. Kimin şampiyon olduğunu anlarsın.
1656829356916.png

1656829483221.png

Şampiyonların kupası müzesinde olur. :) Eğer o çok istediğin kupayı görmek istiyorsan, Fenerbahçe'nin müzesine bakabilrsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı