Çözüldü FH 4 çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

tuzlu erik

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2021
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
8GB
Ekran kartı
8600M
İşlemci
i7 4702MQ 2.20ghz
Merhaba geçenlerde indirimde olduğu için Forza Horizon 4 aldım fakat oyun intro ekranını 5sn gösterip gitti. Steam'de çalışıyor gözüktüğü için 10dk daha bekliyim dedim 3dk sonra tekrar o Forza Horizon yazan küçük ekran geldi fakat bu sefer oyun Steam'le beraber kapandı. yeni kullanıcı hesabı açtım denedim forzafix kurdum fakat aynı sıkıntı hala devam ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Aynı sorun bende de var ve konu daha aktif ama cevap veren yok. Bu işin çözümü yok sanırım her yöntemi denedim olmuyor. Olay görüntüleyici de Event 1000 hatası veriyor sizde de öyledir muhtemelen.

Hocam bende de aynı sorun var tüm çözüm yöntemlerini denedim olmadı umarım sizde olur olmazsa güncellemeyi bekleyeceğiz.

Hocam oyun çıkalı kaç sene olmuş güncelleme gelse şimdiye gelirdi. Kendimi kazıklanmış hissediyorum. 4.30 saat kadar sorunsuz oynadım ama artık çalışmıyor. İki kez enter menüsü geliyor tıklıyorum. Oyun açılacak gibi oluyor arabamı bir kez görüyorum ve oyundan atıyor. İade etmeye çalıştım oynayış sürem fazla diye de kabul edilmedi.

Bluetooth'u açınca oynamaya başladım onlarca yöntemi denedim olmadı ama Bluetooth ile çözüldü. Tavsiye edilir.
Hocam dosya doğrulaması yapın. Olmadı sil yükle yapın.

Tamamdır deneyeceğim ama etkili olacağını sanmıyorum. Oyunu 2 gecedir açık bırakarak yükledim yeni yüklendi bu sabah.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır deneyeceğim ama etkili olacağını sanmıyorum oyunu 2 gecedir açık bırakarak yükledim yeni yüklendi bu sabah.

Hocam bende de aynı sorun var tüm çözüm yöntemlerini denedim olmadı. Umarım sizde olur. Olmazsa güncellemeyi bekleyeceğiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de aynı sorun var tüm çözüm yöntemlerini denedim olmadı. Umarım sizde olur. Olmazsa güncellemeyi bekleyeceğiz.

Hocam benim sanırsam sistem özellikleri nedeniyle olmuyor ama doğrulamak için siz kendi sistem özelliklerinizi söyleyebilir misiniz?
 
Son olarak iGPU geçmeyi denedim bu sefer de minimum sistem karşılanmıyor uyarısı verdi ama gene de oynayabilirsiniz dedi tamama bastığımda oyun gene çalışmayı durdurdu.

 

Dosya Ekleri

  • 1662364993942.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…