FH3 artık neden satılmıyor?

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar. Şu anda bildiğiniz gibi FH3 resmi olarak satılmıyor ve Game Pass'tan da indiremiyorsunuz. Oynamak için tek yöntem ya korsan ya da internetten kod almak. Ve merak ettiğim bir şey var. FH5 çıktığı zaman, FH4'ün resmi satışı FH3 gibi kapatılacak mı? Ayrıca şu an FH3 diğer oyuncular ile oynanabiliyor mu?

Merhabalar. Şu anda bildiğiniz gibi FH3 resmi olarak satılmıyor ve Game Pass'tan da indiremiyorsunuz. Oynamak için tek yöntem ya korsan ya da internetten kod almak. Ve merak ettiğim bir şey var. FH5 çıktığı zaman, FH4'ün resmi satışı FH3 gibi kapatılacak mı? Ayrıca şu an FH3 diğer oyuncular ile oynanabiliyor mu?

Harbiden çok sorgulatan bir şey.
Forza Horizon serisinin geliştiricileri biz fakirlerin oynamasını istemiyor galiba.

Harbiden çok sorgulatan bir şey.
Forza Horizon serisinin geliştiricileri biz fakirlerin oynamasını istemiyor galiba.
Eğer Forza Horizon 5 çıkınca Forza Horizon 4'ün fişi çekilirse büyük bir sorun yaratabilir çünkü Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri çok yüksek ve insanlar artık bu seriyi oynayamaz hale gelir.

Forza Horizon 3'ün satışı yakın zamanda kaldırıldı diye biliyorum.

4'ün satışının duracağını sanmıyorum, en azından uzun bir süreliğine. Çünkü daha taze ve deli gibi satan bir oyun. Steam'e geleli bir sene bile olmadı. Oyun en azından 2-3 sene daha satılır diye düşünüyorum.

Lisans sorunları, yeni oyuna oyuncu çekme isteği ve eski bir oyun için kaynak harcamak istememeleri yüzünden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı