FH4 vs FH5 Düşünceleriniz

Fh4 ile arasında çok fark olmasa da FH5'te ki araba sürüşü bana çok zevk veriyor özellikle Forza Horizon 4'te neredeyse bütün 4 çeker araçlar aynı yol tutuşuna sahipti ama FH5 o konuda daha iyi o yüzden her türlü FH5 derim.

Oyunun en güzel yanı halen daha fotoğraf çekmek.
Fotoğraf kötü de olsa güzel de olsa cidden şu oyunda fotoğraf çekerken eğleniyorum.

Forza Horizon 5 11.11.2021 23_22_45.jpg

Geçen kış Forza Horizon 4 oynamıştım hiçbir bug ile karşılaşmadım ve optimizasyonu çok iyiydi 2K yüksek ayarlarda 200-250 FPS arası alıyordum 200'ün altına düştüğünü hiç görmedim
3 gündür Forza Horizon 5 oynuyorum aynı ayarlarda 100 ile 80 FPS arası gidip geliyor FPS oyunda saçma sapan buglar var bir serverdan bağlantı kopuyor bir tam ekran olmuyor aptal aptal hatalar.

Optimizasyon şüpheli, grafik ve draw distance sorunlu uzak çamur gibi görünüyor. Görevlerde de bug olduğu söyleniyor. Oyundan sıfır zevk alıyorum şu an.
Uzaklar kısmında hiç sorun yaşamadım ama oyun içi bağlantı problemi, çevrimiçi sorunları ve menü beni de soğuttu. İlk gün çok büyük hevesle oynamıştım ancak bugün dediğiniz gibi ben de sıfır zevk aldım ve 1-2 saat bile oynamadım. Açtım FH4'ü sezonluk etkinlikleri yaptım.

Oyun çıkmadan önce çok büyük bir beklenti içerisindeydim fakat böyle çıkış yapması çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Steam üzerinden premium almayı düşünüyordum ancak şu haliyle gamepass'im bittiğinde yenilemem bile. FH4 devam ederim oyuncusu azalmadığı sürece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı