Nasıl buglar? Bana hiç bug denk gelmedi nedense.4'ün DLC'si olmuş hem de bir ton bug ile.
Optimizasyon şüpheli, grafik ve draw distance sorunlu uzak çamur gibi görünüyor. Görevlerde de bug olduğu söyleniyor. Oyundan sıfır zevk alıyorum şu an.Nasıl buglar? Bana hiç bug denk gelmedi nedense.
Oyundan giderek soğuyorum...Optimizasyon şüpheli, grafik ve draw distance sorunlu uzak çamur gibi görünüyor. Görevlerde de bug olduğu söyleniyor. Oyundan sıfır zevk alıyorum şu an.
Uzaklar kısmında hiç sorun yaşamadım ama oyun içi bağlantı problemi, çevrimiçi sorunları ve menü beni de soğuttu. İlk gün çok büyük hevesle oynamıştım ancak bugün dediğiniz gibi ben de sıfır zevk aldım ve 1-2 saat bile oynamadım. Açtım FH4'ü sezonluk etkinlikleri yaptım.Optimizasyon şüpheli, grafik ve draw distance sorunlu uzak çamur gibi görünüyor. Görevlerde de bug olduğu söyleniyor. Oyundan sıfır zevk alıyorum şu an.
Çıkışından bu yana "olmuş" ibaresi içermemesi beni Forza Horizon 5'ten bayağı bir uzaklaştırdı. Steam kütüphanesini zenginleştirmeye çalışan birisi olarak ciddi bir indirim almadan ve yorumlar tam anlamıyla olumluya dönmeden eklemeyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.