FH4'te nadir araçlar hangileri?

Flepcio

Femtopat
Daha fazla  
Elimde bayağı oyun parası birikti, nadir arabalar almak istiyorum. Şu an elimde bulunan ve nadir olduğunu düşündüğüm 4 tane var. Bugatti Divo, Koeninsegg Jesko, Ferrari 590XX Evolution ve Maserati 300 S.

Oyundaki tüm nadir araçların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsin.

Bu arada nadir olduğunu düşündüğün 4 araçtan 3'ü nadir, biri değil. Maserati 300 S nadir değil. Araç mağazasında 6 milyon krediye satılıyor.

Elimde bayağı oyun parası birikti, nadir arabalar almak istiyorum. Şu an elimde bulunan ve nadir olduğunu düşündüğüm 4 tane var. Bugatti divo, koeninsegg jesko, Ferrari 590xx evolution ve Maserati 300 s.

Nadir mi bilmiyorum ancak var ise mosler MT900s almanı öneririm. İyi bir modifiye yaparsan 450 ile otoban virajında şerit bile değiştirmene gerek kalmıyor bence XX EVO'dan daha iyi bir araba.

Oyundaki tüm nadir araçların listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsin.

Bu arada nadir olduğunu düşündüğün 4 araçtan 3'ü nadir, biri değil. Maserati 300 S nadir değil. Araç mağazasında 6 milyon krediye satılıyor.
Alfa Romeo P3 ve 1924 Austin Seven var galiba onlarda nadir. Birde şuan oyunda satın alamadığımız ama eskiden var olan Ferrari araçları kaç tane var hepsini almaya çalışıyorum.
Nadir mi bilmiyorum ancak var ise mosler MT900s almanı öneririm. İyi bir modifiye yaparsan 450 ile otoban virajında şerit bile değiştirmene gerek kalmıyor bence XX EVO'dan daha iyi bir araba.
Ondan var bende.

Alfa Romeo P3 ve 1924 Austin Seven var galiba onlarda nadir.
Alfa Romeo P3'ü Edinburgh Kalesi'ni satın aldığın zaman oyun hediye olarak veriyor. Austin Seven'i ise Süper 7 kategorisinde seviye 5'e ulaştığında ücretsiz bir şekilde elde edebiliyorsun. İkisi de nadir değil.

Birde şuan oyunda satın alamadığımız ama eskiden var olan Ferrari araçları kaç tane var hepsini almaya çalışıyorum.
Ferrari markası adı altındaki modelleri soruyorsan dediğin kriterlere uygun 4 adet model var. Aşağıdaki ekte görebilirsin. Bu arabaları mağazadan satın alamazsın. Müzayede evinden veya sahne arkasından elde edebilirsin.

1739911625510.png

Ferrari 812 Superfast
1739911790918.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı