P PVYN Demir Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #1 Ben carpass aldım. 4 5 ay önce aldığım gün de aynı hata vardı, bugün de var. Bu içerik zaten satın alındı diyor ancak hiç almadım. Bir sürü DLC aldım space tuşuna basıp alıyorum ama carpass arabalarını hala alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben carpass aldım. 4 5 ay önce aldığım gün de aynı hata vardı, bugün de var. Bu içerik zaten satın alındı diyor ancak hiç almadım. Bir sürü DLC aldım space tuşuna basıp alıyorum ama carpass arabalarını hala alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 26 Aralık 2023 #2 Car Pass direk hesaba ekleniyor olabilir. Bayağıdır oynamıyorum hatırlayamadım ondan. Sahip olduğun araçlara bak.
Car Pass direk hesaba ekleniyor olabilir. Bayağıdır oynamıyorum hatırlayamadım ondan. Sahip olduğun araçlara bak.
P PVYN Demir Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #3 urn4ga dedi: Car Pass direk hesaba ekleniyor olabilir. Bayağıdır oynamıyorum hatırlayamadım ondan. Sahip olduğun araçlara bak. Genişletmek için tıkla... knk sahip olduğum arabalarda hiçbişey yok knk herkes çözmüş onların yaptıklarını yapıyorum yinede olmuyor
urn4ga dedi: Car Pass direk hesaba ekleniyor olabilir. Bayağıdır oynamıyorum hatırlayamadım ondan. Sahip olduğun araçlara bak. Genişletmek için tıkla... knk sahip olduğum arabalarda hiçbişey yok knk herkes çözmüş onların yaptıklarını yapıyorum yinede olmuyor
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.426 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #4 Araç mağazasına girip oradan teker teker tüm DLC araçlarını garajınıza kendiniz manuel olarak ekleyeceksiniz.
Araç mağazasına girip oradan teker teker tüm DLC araçlarını garajınıza kendiniz manuel olarak ekleyeceksiniz.
P PVYN Demir Femtopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #5 K_carmz dedi: Araç mağazasına girip oradan teker teker tüm DLC araçlarını garajınıza kendiniz manuel olarak ekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka mağazada olmayan arabaları alamıyorum zaten sıkıntı bu
K_carmz dedi: Araç mağazasına girip oradan teker teker tüm DLC araçlarını garajınıza kendiniz manuel olarak ekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka mağazada olmayan arabaları alamıyorum zaten sıkıntı bu