M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar FH5 Rampage V902 destekler mi?
Punch_Joy Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #2 Vallahi galiba şansa kalmış bir şey bazılarında sıkıntı çıkarmadan direk algılıyor algılamadığı zamanda biraz uğraşıp yapabilirsin.
Vallahi galiba şansa kalmış bir şey bazılarında sıkıntı çıkarmadan direk algılıyor algılamadığı zamanda biraz uğraşıp yapabilirsin.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ekim 2023 #3 Punch_Joy dedi: Vallahi galiba şansa kalmış bir şey bazılarında sıkıntı çıkarmadan direk algılıyor algılamadığı zamanda biraz uğraşıp yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... FH4 aldım destekler dediler desteklemedi neyse bunu da alayım desteklemese iade ederim.
Punch_Joy dedi: Vallahi galiba şansa kalmış bir şey bazılarında sıkıntı çıkarmadan direk algılıyor algılamadığı zamanda biraz uğraşıp yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... FH4 aldım destekler dediler desteklemedi neyse bunu da alayım desteklemese iade ederim.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #4 Melloo_14 dedi: FH4 aldım destekler dediler desteklemedi neyse bunu da alayım desteklemese iade ederim. Genişletmek için tıkla... Bence iade et Rampage markası kötü 2. el DFGT falan bak.
Melloo_14 dedi: FH4 aldım destekler dediler desteklemedi neyse bunu da alayım desteklemese iade ederim. Genişletmek için tıkla... Bence iade et Rampage markası kötü 2. el DFGT falan bak.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ekim 2023 #5 Marshal12 dedi: Bence iade et Rampage markası kötü 2. el DFGT falan bak. Genişletmek için tıkla... Alalı aylar oldu. Fakat satıp sıfır G29 almayı planlıyorum. Melloo_14 dedi: Arkadaşlar FH5 Rampage V902 destekler mi? Genişletmek için tıkla... Başka fikri olan var mı?
Marshal12 dedi: Bence iade et Rampage markası kötü 2. el DFGT falan bak. Genişletmek için tıkla... Alalı aylar oldu. Fakat satıp sıfır G29 almayı planlıyorum. Melloo_14 dedi: Arkadaşlar FH5 Rampage V902 destekler mi? Genişletmek için tıkla... Başka fikri olan var mı?