Fiat EGEA Dyno testinde %80 az mıdır?

Belirtmeyi unutmuşum araç 20.900 kilometrede araç yağ bakımına daha 10 bin küsur kilometre var genel bakımı yapılmış yağ kaçırma yağ eksiltme gibi bir sıkıntı yok hepsi kontrol edildi.

1.4 benzinli modellerinde yağ eksiltme muhabbeti vardı eğer çözdülerse sorun yok. Fakat sorun devam ediyorsa önerim 5000 Km sonra kontrol ettirin.
 
1.4 benzinli modellerinde yağ eksiltme muhabbeti vardı eğer çözdülerse sorun yok. Fakat sorun devam ediyorsa önerim 5000 km sonra kontrol ettirin.

Biz alırken kontrol ettik öyle bir şey yoktu. Sahibine de sorduğumuza herhangi bir sorun olmadığını söyledi bu güne kadar yağ eksiltme olmadığını belirtti o şekilde aldık.
Aracın kilometresi kaç binde?
21.000 km de diyebiliriz.
 
Biz alırken kontrol ettik öyle bir şey yoktu. Sahibine de sorduğumuza herhangi bir sorun olmadığını söyledi bu güne kadar yağ eksiltme olmadığını belirtti o şekilde aldık.

21.000 km de diyebiliriz.

20.000 bakımında polen, hava ve yağ filtresi yağı ile değişiyor zaten o yüzden yağınız yenidir. Aracı sıfır kilometreden itibaren uzun yollardan ve inşallah kalmaz dediğim çok ücra yollardan geçtim 60.000 km yol yaptım bana mısın demeden götürdü beni gittiğim yere. Yüzdelere fazla takmayın 21.000Km'de büyük ihtimalle de kazasız bir aracın motoru gayet iyidir.
 
20.000 bakımında polen, hava ve yag filtresi yağı ile değişiyor zaten o yüzden yağınız yenidir. Aracı sıfır kilometreden itibaren uzun yollardan ve inşallah kalmaz dediğim çok ücra yollardan geçtim 60.000 km yol yaptım bana mısın demeden götürdü beni gittiğim yere. Yüzdelere fazla takmayın 21.000Km'de büyük ihtimalle de kazasız bir aracın motoru gayet iyidir.
Çok teşekkür ederim boş bir vakit bulduğum zaman farklı bir yerde farklı testlerle de test etmeyi düşünüyorum zaten.
 
Kalibrasyonları uygun olmadığı için önemsiz değerler.
 
Ekspertiz firmasıyla alakalı bir sorun olabilir mi diyorsunuz yani.
Evet. Ahı çıkmış Scenic'e %93 verdiler, ne kadar doğru olabileceğini siz düşünün.
 

Geri
Yukarı