- Makaleler
- 2
Şubat ayından beri ben de olan araçtır. Aydın/Çorum, Çorum/İstanbul arası gittim gittim geldim, 10 bin kilometreden fazla yol yaptım.
Kötü Yanları;
1) Araçta yalıtıma dair hiçbir şey yok. Yol, rüzgar bütün sesler içeride.
2) En dolusu olmasına rağmen hidrolik direksiyon ve klima yok.
3) Vites geçişi kemiksiz, 1'den ikiye çek, vites geçti mi geçmedi mi anlamazsın gaza basınca anlarsın.
4) Koltukları rahat değil, az daha geniş olmalıydı, çok küçük.
İyi Yanları;
1) Araç masrafsız. Arka tamponu kırdım 150 liraya hallettim, inanılmaz ekonomik.
2) Araç benzini ve gazı kokluyor. En son ne zaman yakıt aldığımı unutuyorum.
3) 800 küsür kilo, araba motosiklet gibi gidiyor, gaza basmaya korkuyorum, inanılmaz hızlı. Kalkışta hemen her araçla kapışırım.
Sonuç; Öğrenciysen, gençsen, gelirin azsa, araba bozulmasın bozulursa da 100 liraya hallettireyim diyorsan, az yaksın diyorsan kesinlikle tavsiye ederim o araç bu araç.
Güvenlik arıyorum, konfor arıyorum diyorsan o adres burası değil.
Kötü Yanları;
1) Araçta yalıtıma dair hiçbir şey yok. Yol, rüzgar bütün sesler içeride.
2) En dolusu olmasına rağmen hidrolik direksiyon ve klima yok.
3) Vites geçişi kemiksiz, 1'den ikiye çek, vites geçti mi geçmedi mi anlamazsın gaza basınca anlarsın.
4) Koltukları rahat değil, az daha geniş olmalıydı, çok küçük.
İyi Yanları;
1) Araç masrafsız. Arka tamponu kırdım 150 liraya hallettim, inanılmaz ekonomik.
2) Araç benzini ve gazı kokluyor. En son ne zaman yakıt aldığımı unutuyorum.
3) 800 küsür kilo, araba motosiklet gibi gidiyor, gaza basmaya korkuyorum, inanılmaz hızlı. Kalkışta hemen her araçla kapışırım.
Sonuç; Öğrenciysen, gençsen, gelirin azsa, araba bozulmasın bozulursa da 100 liraya hallettireyim diyorsan, az yaksın diyorsan kesinlikle tavsiye ederim o araç bu araç.
Güvenlik arıyorum, konfor arıyorum diyorsan o adres burası değil.