Merhaba, şu an fiber internet kullanıyorum fakat eve kadar değil, ileride eve kadar çektirmeyi düşünüyorum bu nedenle doğrudan fiber destekleyen bir modem arıyorum. Şu anda Superonline'ın kendi verdiği bir modemi kullanıyorum. Piyasayı bilmediğim için bir fiyat aralığı veremiyorum önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Merhaba, şu an fiber internet kullanıyorum fakat eve kadar değil, ileride eve kadar çektirmeyi düşünüyorum bu nedenle doğrudan fiber destekleyen bir modem arıyorum. Şu anda Superonline'ın kendi verdiği bir modemi kullanıyorum. Piyasayı bilmediğim için bir fiyat aralığı veremiyorum önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
ONT cihazlar pahalı olur onun dışında servis sağlayıcıları kendi cihazlarının dışında ONT cihazı kullandırmazlar sana ONT sonrası bağlayabileceğin bir router lazım bu routerı alıp OpenWrt kurup o şekilde kullanmanı öneririm.
En ucuz Mercusys MR90X AX6000 4 Port 6000 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Mercusys MR90X AX6000 4 Port 6000 Mbps Router özelliklerini incele, 3.327,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Modemden ziyade ben de router oneririm ki ben de bu sekilde kullaniyorum. Router'i modeme bagliyorum, ISS tarafindan verilen modemle isim kalmiyor. Sadece internet icin kablolu aracilik yapmis oluyor. Tavsiye edebilirim.
Teşekkür ederim, önerdiklerinizi almam halinde ne gibi avantaj sağlayabilirim mevcut durumuma göre? Mesh kullanıyorum şu an ev 3 katlı her katta bahçe ve terasta çekmiyordu önceden şu an bahçede 50-100 arası indirme hızı alıyorum Router/Modem istememdeki asıl amacım kablolu bağlantı