Fiber altyapı saha dolabının dolu olması ne anlama gelir?

125 veriyor kablonet

125 veriyor kablonet
Kablonet (Türksat) sadece kendi fiber altyapısından 125 UL veriyor. Yani sizde o altyapının olması gerek. Yok Türksat'tan, T.Telekom altyapısı üzerinden FTTH kullanacaksanız (yani sizde Türksat FTTH altyapısı yoksa...) yine 1000/50 alabiliyorsunuz.

Teşekkürler ben de FTTH Türk Telekom altyapısı var kutu daire kablolama her şey tamamlandı kurulum için randevu ayarlanıyor bu saatlerde geleceğiz deniyor ama 2 seferdir gelen olmadı sebebi nedir?

Bir de Superonline ne kadar hız alabilirim TT altyapısı var FTTH var Superonline 1000/100 verir mi?

Son düzenleme:

Hayır Turkcell Superonline Türk Telekom fiber altyapısını kullanmıyor.

Hayır Turkcell Superonline Türk Telekom fiber altyapısını kullanmıyor.

Hocam şimdi obk akbloları doğal gaz borusunun oralara bırakıldı benim arayıp abonelik yapmam lazım değil mi başka bir işlemmi yapmalıyım

Hocam şimdi obk akbloları doğal gaz borusunun oralara bırakıldı benim arayıp abonelik yapmam lazım değil mi başka bir işlemmi yapmalıyım.

Sistemde fiber aktif görünüyor, ofdk ile obk bağlantıları yapılmışsa başvuru yapabilirsin dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…