evet 10001000 Mbps mi?
evet 10001000 Mbps mi?
Evet 1000.
bana upload lazım kabloneti alsam pişman olmam demiTurkNet sadece kendi fiber altyapısında 1000 Mbps veriyor.
Bana upload lazım Kablonet'i alsam pişman olmam değil mi?
125 veriyor kablonetVallahi dostum ben kullanmadım iyi veya kötü diyemem 1000 Mbps de Max 50 upload veriyor çoğu ISS TurkNet hariç.
Kablonet (Türksat) sadece kendi fiber altyapısından 125 UL veriyor. Yani sizde o altyapının olması gerek. Yok Türksat'tan, T.Telekom altyapısı üzerinden FTTH kullanacaksanız (yani sizde Türksat FTTH altyapısı yoksa...) yine 1000/50 alabiliyorsunuz.125 veriyor kablonet
125 veriyor kablonet
Kablonet (Türksat) sadece kendi fiber altyapısından 125 UL veriyor. Yani sizde o altyapının olması gerek. Yok Türksat'tan, T. Telekom altyapısı üzerinden FTTH kullanacaksanız (yani sizde Türksat FTTH altyapısı yoksa...) Yine 1000/50 alabiliyorsunuz.
Kablonet (Türksat) sadece kendi fiber altyapısından 125 UL veriyor. Yani sizde o altyapının olması gerek. Yok Türksat'tan, T. Telekom altyapısı üzerinden FTTH kullanacaksanız (yani sizde Türksat FTTH altyapısı yoksa...) Yine 1000/50 alabiliyorsunuz.
Teşekkürler ben de FTTH Türk Telekom altyapısı var kutu daire kablolama her şey tamamlandı kurulum için randevu ayarlanıyor bu saatlerde geleceğiz deniyor ama 2 seferdir gelen olmadı sebebi nedir?
Bir de Superonline ne kadar hız alabilirim TT altyapısı var FTTH var Superonline 1000/100 verir mi?
Hayır Turkcell Superonline Türk Telekom fiber altyapısını kullanmıyor.
Hocam şimdi obk akbloları doğal gaz borusunun oralara bırakıldı benim arayıp abonelik yapmam lazım değil mi başka bir işlemmi yapmalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.