Fiber altyapı sorgulama sonucu nasıl yorumlanır?

Yanlış hatırlamıyorsam ilçe müdürlükleri dilekçe kabul etmiyordu hocam. İl müdürlüğüne gidip dilekçe vermeyi deneyin bir de. Yalnız bu hususta net bir bilgim yok dediğim gibi. Belki yanlış biliyorumdur.

Elbette BTK, Açık Kapı gibi mecralardan da iletebilirsiniz. Yasal zeminde deneyebildiğiniz bütün yolları deneyebilirsiniz bunun önünde bir engel yok. Zaten Açık Kapı gönderirse (ki umarım gönderir) il müdürlüğüne gönderir dilekçeyi.

Ücretlendirmeye tabi olma hususunda korkmanıza gerek yok hocam. İmza atmadığınız sürece özel projeye para ödemezsiniz. Yani oldu da proje çizildi kablolar çekildi vs. fiber hazır diyelim. Sonra biri gelip de "bu özel projeydi para ver" diyemez merak etmeyin. Özel proje için en başta ona göre anlaşma yapılması lazım. İçiniz rahat olsun yani.

Siz yine belirli aralıklarla talebinizi yineleyin. Tabii karşıdakinin insan olduğunu, başka işleri de olduğunu, tek derdinin siz olmadığını göz önünde bulundurarak. Bazı arkadaşlarımız resmen seferberlik ilan ederek her gün, her ay gibi çok kısa aralıklarla başvurup duruyorlar. O çalışanları da rahatsız ediyorlar dolayısıyla.
 
Açık Kapı üzerinden dilekçemin fotoğrafıyla beraber başvurdum. Sanırım geriye beklemek kaldı.
Durumda bir değişiklik olursa bilgilendireceğim.

02.05.2024
Açık Kapı başvurumdan 1 gün sonra bulunduğum ilçe müdürlüğünden aradılar. Yatırım bölümünden aramışlar. Gayet güzel bir şekilde bilgi verdiler ve beni müdürlüğe çağırdılar.
Bugün gittiğimde site yönetimimiz olmadığı için yaklaşık 18-20 daireden (müstakil) çoğunluğun onayını (imzasını) alırsam proje çizimi gerçekleştirileceğini söylediler. İmza için kağıt verdiler.
Fiber altyapı ücretsiz olarak yapılacakmış, iç tesisatı kendimiz halledeceğiz elektrikçi ya da başkası ile. E olsun o kadar. Durum iyiye gidince bi sevinmedim değil

15.05.2024
İmza toplayıp ilçe müdürlüğüne teslim ettim. Proje çizilecekmiş ve onaylanınca beni bilgilendirecekler. Fibere kavuşunca tekrar güncelleyeceğim. @Dejuf hocama teşekkürler. Uğraşınca oluyormuş.
 
Son düzenleme:
Rica ederim hocam dediğim gibi uğraşmak lazım. Umarım fazla uzamadan fiber altyapı çekilir. Bol şans.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…