Fiber için ISS önerisi

Bu arada bir ekleme daha yapayım. Mileni de 100Mbps çıkıyor ama başvuru yaptığımda telefonda sorguluyorlar ve port yok evet başvuruyu alalım her saat kontrol ederiz port durumunu dediler. Ben istemedim sence bu port olayını ne kadar beklerim, milenniye başvuru yapsam port olayı hızlanır mı bir bilgin varsa yönlendirir misin?

Dipnot: Binamda 2 daire de Türk Telekom interneti için nakil başvurusu bekliyor.
Vdsl altyapı mı ?

VDSL altyapı mı?

O konuda bilgim yok. Konuyla ilgili güncelleme yapayım.
Şimdi 1 saat önce üst katımdaki komşumdan kurulum için TT ekipleri gelip kurulum yapmış. Bende altyapı sorgusunu denedim 11 daireli bir binada 7.dairede oturuyorum bütün dairelerde port yok hatası alırken 10 nolu daireyi seçince direkt başvuru alıp kurulum yapılabiliyor bu ne garip bir durum böyle çözümü ne olabilir?

O konuda bilgim yok. Konuyla ilgili güncelleme yapayım.
Şimdi 1 saat önce üst katımdaki komşumdan kurulum için TT ekipleri gelip kurulum yapmış. Bende altyapı sorgusunu denedim 11 daireli bir binada 7.dairede oturuyorum bütün dairelerde port yok hatası alırken 10 nolu daireyi seçince direkt başvuru alıp kurulum yapılabiliyor bu ne garip bir durum böyle çözümü ne olabilir?
Fiber altyapıda port problemi olmaz. Xdsl alt yapılarda port problemi olabilir. Altyapı sahibi Türk Telekom kendi müşterilerine öncelik verir. Dilerseniz Türk Telekom'un kendisinden başvuru yaparsanız süreci hızlandırabilirsiniz. Yine binada bu durumdan şikayetiçi kişi sayısı fazla anlaşılan. Bunun için Türk Telekom'a port açma dilekçesi veya port yetersizliğinden dolayı fiber dönüşüm dilekçesi yazıp komşularınıza imzalatmanız çok daha iyi olur.

Fiber altyapıda port problemi olmaz. xDSL alt yapılarda port problemi olabilir. Altyapı sahibi Türk Telekom kendi müşterilerine öncelik verir. Dilerseniz Türk Telekom'un kendisinden başvuru yaparsanız süreci hızlandırabilirsiniz. Yine binada bu durumdan şikayetiçi kişi sayısı fazla anlaşılan. Bunun için Türk Telekom'a port açma dilekçesi veya port yetersizliğinden dolayı fiber dönüşüm dilekçesi yazıp komşularınıza imzalatmanız çok daha iyi olur.

Öncellikle herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Türk Telekom binasına gidip internet başvurusu yapmam lazımmış. Fiberyatırım projesi kapsamıda Türk Telekom kendini koruyabilmek adına bunu yapıyormuş artık. Kendilerine taahhütlü bağlatıyolar sonra istersen ISS değiştirebiliyorsun. Artık altyapı gözüküyor bende ama Türk Telekom 200Mbps bağlatmış oldum bir sıkıntı yaşarsam değiştireceğim 2-3 güne kuruluma gelecekler. Herkese teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı