Fiber için keşif ve projelendirme

18-30 yaş arasında 25 milyona yakın seçmen olduğu ifade ediyor. Yani bir parti veya kişiyi başa getirecek kadar güçlü bir kitle var.

Bu kitlenin oy kullanım oranı çok düşük. Bunu artırıp sandıkta ağır tepki vermemiz gerekli. Yoksa işimiz yaş.
Eğer erken seçim olmazsa seçim 2023'te yapılacak demektir (çelişkili şahısımız erken seçim yok diyor, ben konuşmayacağım kendisi çelişkisini ortaya koyacak her zamanki gibi).
2023'te seçim olması demek 2005'lilerin bile oy kullanabilmesi demek.
Hangi partinin iktidara geleceğini Z kuşağı belirleyecek.
Fakat yapabilecekleri tüm çirkefliği yine yapacaklar. En son belediye seçiminde görmüştük kendilerini.
Önceden söylemiştim, yine söyleyeceğim.
Diktatörler seçimle gitmez.
 
Emanete bundan güzel ihanet olmazdı sanırım...

Şu ülkenin son zamanlarını en iyi şekilde açıklamışın.
TT'nin başına bu forumdan 10-15 kişi koysak 1 yılda altyapı %50 büyür. O derece kötü yönetiliyor.

Yoksa VDSL olan yere ftth getirmelerinin başka açıklaması yok.

Koycaklar bizi yemin ediyorum. Avrupa sunucularına 25-39 arası ping değeri yaparım. Marmara tarafında yemin ediyorum yaparım. Fiber isteyene götürün derim zarar edecek olsakta ama yıllar sonra çok iyi para kazanırım. Bende şu an VDSL2 var. Ftth altyapı bekliyorum. Daha projeyi onaylanmamış bekliyorum onu.
 
Güncelleme;

Bölgeniz için 2020 yılında fiber veya VDSL için planlanan bir çalışma bulunmamaktadır bölgenin 2021 yatırım planlamasında öncelikli alınması için ilgili telekom müdürlüğüne bilgi verdik.

Ve fibernet olarak bilgi verilmiş güzergah uygunsa fiber gelecektir değilse VDSL gelir diyor.

@Ulunay
 
Bugün tekrar sosyal medya kanalları aracılığıyla yazdım ve geri dönüş aldığım zaman teknik birim adresim için 15.09.2020 tarihinde sisteme bu bilgiyi girmiş üstelik ben kayıt dahi açmadım bir anda umutla doldum yıl sonuna doğru konuyu güncellerim umarım diğer kayıtlar gibi güme gitmez bu seferki ciddi gibi keşif ve proje vs demişler.

Sanırım bu sefer olacak gibi yani bu kadar şikayet ve uğraş yerini buluyor asıl merak ettiğim VDSL mi gelecek GPON mu arayan arkadaş fiber deniliyorsa GPON'dur dedi ama pek güvenemiyorum müdürlüktekiler VDSL ile fiberi ayırt edemeyecek kadar cahil bence.

"Belirttiğiniz adreste fiber altyapımız bulunmamaktadır gerekli keşif ve projelendirme yapılacağı onay durumuna göre çalışmaların başlatılacağı tahmini olarak 31.12.2020 tarihinde çalışmalar tamamlanacaktır."

Gelişme var mı son durum nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı