Fiber internet için ISS önerisi

Onu biliyorum 1000 Mbps download vereceklerini söyledi bugün müşteri hizmetleri ama sorum şu;
TT'nin müşteri hizmetleri nasıl bir arıza olduğunda destekleri nasıl hızları nasıl?
Ben uzun bir aydır kullanıyorum ve müşteri hizmetlerinin numarasını sorsan bilmiyorum. Çünkü şahsi deneyimimde herhangi bir arıza durumu söz konusu bile değil. Taahhüt süresi 24 ay olarak kalmış aklımda ama olmayabilir de. Siz mümkün mertebe en yüksek yapabildiğiniz taahhütü yapıp TT'ye geçin bence. Pişman olacağınızı düşünmüyorum.

Ben uzun bir aydır kullanıyorum ve müşteri hizmetlerinin numarasını sorsan bilmiyorum. Çünkü şahsi deneyimimde herhangi bir arıza durumu söz konusu bile değil. Taahhüt süresi 24 ay olarak kalmış aklımda ama olmayabilir de. Siz mümkün mertebe en yüksek yapabildiğiniz taahhüdü yapıp TT'ye geçin bence. Pişman olacağınızı düşünmüyorum.

Hocam ya bir sıkıntı çıkarsa 24 ay bile çokken siz diyorsunuz ki en ama en yükseğe gidin.

Hocam ya bir sıkıntı çıkarsa 24 ay bile çokken siz diyorsunuz ki en ama en yükseğe gidin.
Çıkması için hiçbir sebep yok ki bence. Kaç yıllık, eskimeye pas tutmuş bakir bir kablodan hizmet almıyorsunuz sonuçta. Aha kutu, aha kablo aha internet hesabı 😂. Biri gelip kablolarınızı makasla kesmediği sürece HasanemmiİSS'den bile hizmet alsanız sorun yaşamazsınız. uzun taahhüt süresinin tek avantajı uzun bir süre sabit fiyat garantisi. Ha siz derseniz sorun yok; aradaki zamlar benim için uygun o zaman taahhütsüz herhangi bir firmadan hizmet alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı