Fiber internet ve ADSL arasındaki ping farkı

Skor tablosundan bakıyor oda 5 ping az gösteriyor, yani 30 ping. Yalan söyleyecek halim yok heralde.
Yalan söylüyorsunuz demiyorum, yanlışınız var diyorum. Türkiye'den bağlanan bir kullanıcının o pingi alması mümkün değil.

Yalan söylüyorsunuz demiyorum, yanlışınız var diyorum. Türkiye'den bağlanan bir kullanıcının o pingi alması mümkün değil.
Hocam bilemiyorum, ama alıyor. 16mbps 4upload TT vdsl paketten hizmet alıyor bende anlayamadım.

Sonuç itibarıyla ülkede çoğu insan 45-60 arası ping alıyor. Mevcut şartlarda en iyisi bu.

Daha iyisi için sunucu satın alıp, tüm trafiği oradan geçirmeniz lazım. Bunu yapıp 10-15 ms alan var.

Sunucu almak ne kadar?
Örnek vermek gerekirse resmi bir rekabetçi bir sunucuda 34 ping mi alıyordunuz?

Resmi sunucularda 34 pingi çok rahat alıyordum. İmkansız bir şey değil. İsteseler Frankfurt'a fiber ile 35-40 arası gibi pingi rahat verebilirler imkansız değil. Yapmak istemıyorlar.
@Ulunay sorunun kaynağı ne peki? Telekom looking glass sayfasında ping atıyorum CS:GO sunucularına. Viyana 28 ms veriyor. Aramızda sadece ama sadece deniz var.

Son düzenleme:
Rainbow Six Siege, Warzone, BF5'te pingim yüksek idi. Müşteri hizmetlerini arayıp statik ip aldım geçen gün. Pingler düştü. Bir deneyin derim. Aylık 29.90 TL faturaya ek gelecek.
Daha önce Turk.net'te de statik ip kullanmıştım. Turk.net kullanırken statik ip fayda etmemişti ama Türk Telekom'da 15-20 ping düşürdü statik ip.

Dostum bu kadar detaylı bilgi için yazman bile teşekkürü hakediyor. Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…